طرز تهیه استیک رول با سرکه بالزامیک !/آشپزی
طرز تهیه استیک رول با سرکه بالزامیک : مواد لازم ۸-۱۰ گوشت راسته نازک ورقه شده نمک و فلفل (با توجه به طعم و مزه) ۳ قاشق غذاخوری سس باربیکیو چاشنی استیک به میزان لازم قاشق غذاخوری روغن زیتون ۱ هویج ۱ فلفل دلمه ۱/۲ کدو سبز (بسته به اندازه) ۵-۶ پیاز سبز ۲
طرز تهیه استیک رول با سرکه بالزامیک :
مواد لازم
۸-۱۰ گوشت راسته نازک ورقه شده
نمک و فلفل (با توجه به طعم و مزه)
۳ قاشق غذاخوری سس باربیکیو
چاشنی استیک به میزان لازم
قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ هویج
۱ فلفل دلمه
۱/۲ کدو سبز (بسته به اندازه)
۵-۶ پیاز سبز
۲ حبه سیر
۲ قاشق چایخوری کره
۲ قاشق غذاخوری موسیر بطور عالی یا ظریف یا ریز خرد شده
۱/۴ فنجان سرکه وابسته بالزامیک
۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
آبگوشت گوشت ۱/۴ فنجان
ادویه ایتالیایی به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله ۱
چربی استیک را تا جای که میتوانید بگیرید و با چکش گوشت کوبی بر روی استیک بکوبید تا نازک شود (برای گوشت راسته نیازی به این کار نیست).۸ عدد استیک را در اندازه ۷٫۵ سانتی متر بریده و نمک ،فلفل سیاه و سرکه بالزامیک را به پشت و روی استک بپاشید. استیکها را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت به همین طریق نگهدارید.
مرحله ۲
هویج ، فلفل سبز، کدوو پیازچه سبز را به اندازه چوب کبریت برش می دهیم.
مرحله ۳
سس: روغن را در یک تابه با حرارت کم ذوب کرده بعد از ۲ دقیقه موسیر را اضافه میکنید و بعد سرکه بالزامیک ، شکر قهوی و آب گوشت را اضافه میکنیم و به خوبی مخلوط میکنیم. مایع سس باید بجوشد و نیمی از آب خود را از دست بدهد (شکل ۷).
مرحله ۴
در همین تابه ۲ حبه سیر له شده رابا روغن زیتون چند دقیقه سرخ کنید. حرارت شعله گاز را زیاد می کنیم و هویج ، فلفل سبز، کدوو را اضافه میکنیم (پیازچه سبز لازم نیست سرخ شود در این مرحله) سرخ کردن این مواد نباید بیشتر از ۲ یا ۳ دقیقه طول بکشد. نمک ، فلفل و هر ادویه مورد علاقه خود را اضافه کنید.
مرحله ۵
رول کردن گوشت: استیک را گذاشته و در داخلش سبزیجات را به همراه پیازچه سبز قرار داده و رول میکنید و با یک خلال دندان به هم وصل میکنیم.
مرحله ۶
روغن را به تابه اضافه میکنیم و استیکهای رول شده را سرخ میکنیم . اگر ادویه یا سس باربیکیو دارید اضافه کنید. خلال دندان را بیرون کشیده و سس را بر روی استیک میریزیم و سرو میکنیم .
منبع :
همه درهم
برچسب ها :استیک ، استیک رول با سرکه بالزامیک ، اشپزی ، اموزش ، بالزامبک ، رول ، سرکه ، غذا ، گل بانو ، هم درهم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0