آموزش درست کردن شیرینی گره ای
مواد لازم ۶ نفر و بیشتر ۲ عدد تخم مرغ ۱/۲ پیمانه شیر یا ماست ۱/۴ پیمانه روغن ۱ قاشق سوپ خوری بکینگ پودر ۱/۲ قاشق سوپ خوری وانیل آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبه شربت بار: ۱ پیمانه شکر ۲ پیمانه آب گلاب و زعفران مقداری مراحل ۱ ساعت اول ماست +بکینگ پودر+وانیل رو کامل مخلوط میکنیم بعد تخم
مواد لازم
-
۲ عدد تخم مرغ
-
۱/۲ پیمانه شیر یا ماست
-
۱/۴ پیمانه روغن
-
۱ قاشق سوپ خوری بکینگ پودر
-
۱/۲ قاشق سوپ خوری وانیل
-
آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبه
-
شربت بار:
-
۱ پیمانه شکر
-
۲ پیمانه آب
-
گلاب و زعفران مقداری
مراحل
-
اول ماست +بکینگ پودر+وانیل رو کامل مخلوط میکنیم
-
بعد تخم مرغ و روغن رو میریزیم و کاملا با همزن مخلوطش میکنیم
-
حالا آرد رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد و خمیر بدست نچسبه.
-
وقتی که خمیر آماده شد، اون رو به مدت یک ساعت یا بیشتر تو دمای خونه استراحت میدیم.
-
حالا میریم سراغ شربت بار. شکر + آب رو روی شعله میذاریم تا شکر کاملا حل بشه و در مراحل آخر گلاب و زعفران رو به اون اضافه میکنیم و خاموش میکنیم تا سرد بشه.
-
بعد از استراحت خمیر و وقتی که خستگیش در رفت، اون رو روی سطحی که آرد پاشی شده پهن می کنیم و به طول ده سانت و عرض دو سانت برش میزنیم و نوارهایی درست میشه.
-
سعی کنید که خمیر رو خیلی نازک نکنید ، قطرش حدود سه میل الی نیم سانت باشه خوبه.
-
حالا وقت گره زدن این نوارهاست. اونها رو تو دست میگیریم و به روش ماهرانه ای گره میزنیم.
-
وقتی گره ها تموم شد روغن میذاریم تا کاملاااااا داغ بشه و این گره های زیبا رو توش سرخ میکنیم.
-
بعد از اینکه سرخ شد اون رو داخل شربت بار میریزیم و کاملا آغشته به شربت میکنیم و از شربت درش میاریم.
-
امیدوارم که خوشتون اومده باشه
برچسب ها :آشپزی ، آموزش شیرینی گره ای ، دستور پخت شیرینی گره ای ، شیرینی ، شیرینی آسان ، شیرینی بدون فر ، شیرینی گره ای ، طرزپخت شیرینی گره ای ، گل بانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0