آموزش درست کردن شیرینی گره ای

مجموعه: آشپزی, شیرینی ها, هنرهای خانه تعداد بازدید: 242
عکس اصلی دستور شیرینی گره ای

مواد لازم

۶ نفر و بیشتر
  1. ۲ عدد تخم مرغ
  2. ۱/۲ پیمانه شیر یا ماست
  3. ۱/۴ پیمانه روغن
  4. ۱ قاشق سوپ خوری بکینگ پودر
  5. ۱/۲ قاشق سوپ خوری وانیل
  6. آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبه
  7. شربت بار:
  8. ۱ پیمانه شکر
  9. ۲ پیمانه آب
  10. گلاب و زعفران مقداری

مراحل

۱ ساعت
  1. اول ماست +بکینگ پودر+وانیل رو کامل مخلوط میکنیم

  2. بعد تخم مرغ و روغن رو میریزیم و کاملا با همزن مخلوطش میکنیم

  3. حالا آرد رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد و خمیر بدست نچسبه.

  4. وقتی که خمیر آماده شد، اون رو به مدت یک ساعت یا بیشتر تو دمای خونه استراحت میدیم.

  5. حالا میریم سراغ شربت بار. شکر + آب رو روی شعله میذاریم تا شکر کاملا حل بشه و در مراحل آخر گلاب و زعفران رو به اون اضافه میکنیم و خاموش میکنیم تا سرد بشه.

  6. بعد از استراحت خمیر و وقتی که خستگیش در رفت، اون رو روی سطحی که آرد پاشی شده پهن می کنیم و به طول ده سانت و عرض دو سانت برش میزنیم و نوارهایی درست میشه.

  7. سعی کنید که خمیر رو خیلی نازک نکنید ، قطرش حدود سه میل الی نیم سانت باشه خوبه.

  8. حالا وقت گره زدن این نوارهاست. اونها رو تو دست میگیریم و به روش ماهرانه ای گره میزنیم.

  9. وقتی گره ها تموم شد روغن میذاریم تا کاملاااااا داغ بشه و این گره های زیبا رو توش سرخ میکنیم.

  10. بعد از اینکه سرخ شد اون رو داخل شربت بار میریزیم و کاملا آغشته به شربت میکنیم و از شربت درش میاریم.

    مراحل دستور شیرینی گره ای عکس 10
  11. امیدوارم که خوشتون اومده باشه

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش درست کردن شیرینی گره ای”

قالب تفریحی