طرز تهیه شیرینی لقمه ای

مجموعه: آشپزی, خارجی, شیرینی ها, هنرهای خانه تعداد بازدید: 187

طرز تهیه شیرینی لقمه ای

استفاده از شیرینی های خانگی همچون شیرینی کشمشی، شیرینی بهشتی و شیرینی لطیفه ایده بسیار جذابی برای پذیرایی از مهمانی های خصوصی و مراسم های کوچک می باشد. از این رو در این مطلب می توانید با دستور پخت شیرینی لقمه ای آشنا شوید و بعد از پخت آن در منزل، به عنوان عصرانه همراه چای میل کرده و یا در مهمانی های خود استفاده نمایید.

طرز پخت شیرینی لقمه ای

مواد لازم :

  • آرد سمولینا : ۳۰۰ گرم
  • روغن مایع : ۳ قاشق غذاخوری
  • ماست : ۱۵۰ گرم
  • وانیل : ۱ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • آب : ۳ پیمانه

مواد برای تهیه شربت :

  • شکر : ۳ پیمانه
  • آب لیمو ترش : ۱ قاشق مربا خوری

دستور پخت:

ابتدا در داخل یک ظرف مناسب، آرد سمولینا، تخم مرغ، ماست و روغن را می ریزیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم، سپس در حدود ۱۰ دقیقه مخلوط را استراحت می دهیم.

طرز تهیه شیرینی لقمه ای

حال به سراغ تهیه شربت می رویم، ظرف حاوی محلول شکر و آب را روی حرارت گذاشته و فرصت می دهیم تا آماده شود، بعد از جوشیدن و غلیظ شدن شربت، آن را از روی حرارت برداشته و کمی آب لیمو ترش را اضافه می کنیم، اکنون شربت را کنار بگذارید، تا سرد شود.

در این مرحله طرز تهیه شیرینی لقمه ای، به سراغ خمیر رفته و به اندازه یک گردو از آن جدا کنید، سپس آن را گلوله کرده و در روغن سرخ کنید. سپس شیرینی داغ را در داخل شربت خنک شده، قرار داده و ۱۰ دقیقه صبر می کنیم.
روش تهیه شیرینی لقمه ای
شما همچنین می توانید بعد از قالب زدن خمیر، آنها را در داخل سینی فر که سطح آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید، بچینید و در فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید. می توانید در این روش نیز شیرینی ها را به شربت آغشته کرده و یا درون پودر قند بغلتانید. حال بعد از اینکه با طرز تهیه شیرینی لقما ترکیه ای آشنا شدید، آن را در منزل تهیه کرده و میل نمایید.

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه شیرینی لقمه ای”

قالب تفریحی