شیرینی یکی از خوشمزه ترین شیرینی های نوروزی است که بسیار پر طرفدار می باشد . قبلا در این سایت دستور یک نوع شیرینی نخودچی را آموزش دادم که برای تهیه آن به فر نیاز بود .
امروز طرز تهیه شیرینی نخودچی ساده را آموزش می دهم که برای تهیه آن به فر نیاز نیست و می توان به سادگی و خیلی سریع و در کوتاه ترین زمان آن را تهیه و سرو کنید .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر را آموزش می دهد .
برای تهیه شیرینی نخودچی بدون فر ، ابتدا آرد نخودچی را الک کرده و در تابه ای ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا بوی خوش آرد درآید . سپس به آن کره یا روغن جامد آب شده را اضافه کرده و هم می زنیم تا به خورد آرد نخودچی برود .
( من از ترکیب روغن جامد و کره آب شده استفاده کردم )
حالا ترکیب آرد نخودچی و کره را از روی حرارت برداشته و پودر شکر و هل آسیاب شده را هم به ترکیب بالا اضافه کرده و ورز می دهیم تا پودر شکر نیز کاملا به خورد مواد بالا برود .
حالا مواد شیرینی نخودچی را کنار می گذاریم تا سرد شده و از حرارت بیفتد .
سپس از آن به اندازه فندق یا کمی بزرگتر برداشته و به صورت گلوله های کوچک در می آوریم . سپس با یک کارد روی آن طرح زده و در صورت تمایل با خلال بادام و پسته آن را تزئین می کنیم .
من به مواد بالا حدود ۱ قاشق چای خوری پودر کاکائو اضافه کردم تا طعم کاکائویی گرفته و رنگ آن نیز کمی تیره تر شود .
در صورت تمایل می توانید به جای گلوله کردن شیرینی نخودچی ، آن را داخل قالب های مخصوص شکلات ریخته و در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد و بعد از قالب خارج کرده و سرو کنید
یکی از حلقه ها را بردارید و آن را لوله کنید. یکی دیگر بردارید و دور آن لوله کنید. این کار را تکرار کنید. شاید نگه داشتن آن سخت باشد اما بعد از قرار دادن چند حلقه و پیچیدن آنها گل را سر و ته کنید و حلقه ها را اضافه کنید.
در میکادو از دو آرد سفید و آرد نخودچی استفاده میکنیم. طرز تهیه این شیرینی بسیار ساده است و مواد مورد نیاز آن کاملا قابل دسترس است! میکادو را میتوانید به عنوان شیرینی عید است و پذیرایی عید نوروز آماده کنید.
شکلات حبهای نوعی شکلات خوشمزه و لذیذ است که به جای قند و باقی شیرینیها میتوانید از آن استفاده کنید، این شکلاتهای حبهای و کوچک برای پذیرایی بسیار شیک و مجلسی هستند