کد خبر : 16663
تاریخ انتشار : یکشنبه 14 بهمن 1397 - 22:06

دسر بانوفی پای

دسر بانوفی پای

مواد لازم: بیسکویت دیجستیو (ساقه طلایی) ۲۵۰ گرم کره ۱۲۰ گرم شکر قهوه ایی ۱ قاشق سوپخوری شیر عسلی ۱ قوطی موز ۳ عدد بزرگ خامه فرم گرفته ۲ پیمانه پودر نسکافه ۱ قاشق چایخوری   طرز تهیه : ابتدا بیسکویت را کاملا آسیاب کنید و با ۱۰۰ گرم از کره که ذوب کرده اید

Dessert - Banvfy - for - night - Yalda (1)

مواد لازم:

بیسکویت دیجستیو (ساقه طلایی) ۲۵۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
شکر قهوه ایی ۱ قاشق سوپخوری
شیر عسلی ۱ قوطی
موز ۳ عدد بزرگ
خامه فرم گرفته ۲ پیمانه
پودر نسکافه ۱ قاشق چایخوری

Dessert - Banvfy - for - night - Yalda (2)

 

Dessert - Banvfy - for - night - Yalda (3)

طرز تهیه :

ابتدا بیسکویت را کاملا آسیاب کنید و با ۱۰۰ گرم از کره که ذوب کرده اید مخلوط و در کف قالب پای ریخته و با پشت قاشق صاف کنید و در یخچال قرار دهید.شیر عسلی را درون ظرفی بریزید و با ۲۰ گرم کره باقیمانده و شکر قهوه ایی و ۱ فنجان آب ولرم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید شعله را کم کنید .
چون شیر عسلی کف کرده و بالا می آید مراقب باشید به مدت یک ربع تا بیست دقیقه روی حرارت کم بگذارید و گاهگاهی هم بزنید سپس شعله را خاموش کرده و بگذارید تا مواد سرد شوند.ظرف پای را از یخچال درآورید و مقداری از کاراملی که درست کرده بودید و سرد شده بود روی بیسکویت ها بریزید و صاف
کنید و موزها را حلقه حلقه کرده روی آن بچینید روی موزها را خامه فرم گرفته قرار دهید و کمی پودر نسکافه روی آن بپاشید به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار داده سپس میل نمایید .امیدوارم از تهیه این دسر خوشمزه لذت ببرید

Dessert - Banvfy - for - night - Yalda (4)

دسر ۲۰۱۶

Dessert - Banvfy - for - night - Yalda (5)

 

READ
طرز تهیه پیتزای میوه جات/آشپزی

Dessert - Banvfy - for - night - Yalda (6)

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *