کد خبر : 16596
تاریخ انتشار : دوشنبه 8 بهمن 1397 - 21:08

نکات مهم آشپزی و شیرینی پزی

نکات مهم آشپزی و شیرینی پزی

نکات مهم آشپزی و شیرینی پزی در مطلب زیر نکات بسیار مهمی در مورد شیرینی پزی و آشپزی برایتان قرار داده ایم. شما با توجه به این نکات میتوانید شیرینی های بسیار خوشمزه و غذاهای بسیار عالی تهیه نمایید. به شما توصیه میکنیم که مطالب زیر را بدقت مطالعه کنید. این مطالب بسیار کاربردی می

از نکات ضروری و مهم آشپزی و شیرینی پزی چه میدانید؟

نکات مهم آشپزی و شیرینی پزی

در مطلب زیر نکات بسیار مهمی در مورد شیرینی پزی و آشپزی برایتان قرار داده ایم. شما با توجه به این نکات میتوانید شیرینی های بسیار خوشمزه و غذاهای بسیار عالی تهیه نمایید. به شما توصیه میکنیم که مطالب زیر را بدقت مطالعه کنید. این مطالب بسیار کاربردی می باشند و در حرفه شیرینی پزی و آشپزی نقش بسیار مهمی دارد.

هر کسی که حداقل یک بار شیرینی تهیه کرده باشد به خوبی به اهمیت پختن آن پی برده و متوجه شده است که اگر خمیر شیرینی به بهترین نحو ممکن تهیه شود ولی خوب نپزد، زحمت بیهوده ای کشیده شده.

بن

۲۰۰                 ۴۰۰

۲۳۰                 ۴۵۰

توجه: با وجود داشتن این جدول، حتماً به دستورالعمل فر نیز توجه کنید.

فرهایی که حداکثر حرارت آنها ۵۰۰ یا ۵۵۰ باشد بر اساس فارنهایت تنظیم شده‌اند. فرهایی که حداکثر حرارت آنها ۲۵۰ تا ۳۰۰ درجه است بر اساس سانتی گراد تنظیم شده‌اند.

تبدیل درجه‌های سانتی گراد به فارنهایت یا برژس دارای فرمول است ولی می‌توان به صورت تقریبی درجه فارنهایت را نصف کرد و درجه سانتی گراد را به دست آورد مثلاً اگر حرارت روی ۴۰۰ درجه فارنهایت باشد باید فرهای سانتی گرادی را روی درجه ۲۰۰ تنظیم کرد. برای طبخ انواع شیرینی یا غذا باید فر را حداقل ۳۰-۱۵ دقیقه قبل از پخت گرم کرد.

READ
 چرا نمک یددار؟

پیمانه یک، یک دوم، یک سوم و یک چهارم است که مقدار پیمانه ۱ یا کامل از مواد مختلف به قرار زیر می‌باشد:

مواد وزن به گرم

۱ پیمانه آرد ۱۰۰ گرم

۱ پیمانه پودر قند ۱۲۵ گرم

۱ پیمانه شکر ۱۵۰ گرم

۱ پیمانه روغن (جامد یا مایع) ۱۵۰ گرم

پیمانه‌ها را همیشه با قاشق پر کنید و هیچ گاه خود پیمانه را در آرد و روغن فرو نکنید.

هوای اضافی داخل مواد جامد را با حرکت عمودی قاشق در پیمانه بگیرید و روی پیمانه را با کارد صاف کنید. ‌اندازه تخم مرغ مصرفی در دستورات به مقدار تقریبی ۶۰-۵۰ گرم است که معادل وزن یک تخم مرغ متوسط با پوست می‌باشد.

اگر در دستور العمل‌ها مقدار وزنی تخم مرغ داده شده است، ابتدا آن را به آرامی هم زده سپس مقدار مورد نیاز را وزن و جدا می‌کنیم، توجه کنید که تخم مرغ باعث تغییر طعم شیرینی می‌شود بنابراین حتماً مقدار ذکر شده باید مصرف شود. هر جا کلمه تخم مرغ به تنهایی ذکر شد منظور یک تخم مرغ کامل است.

نکاتی در خصوص تهیه کیک و تزیین آن :

قبل از اینکه شروع به پخت و تزیین هر کیکی بکنیم چند نکته ی مهم و در عین حال ساده را باید در نظر داشته باشیم .

READ
نکات جالب و کارآمد خانه داری

۱- همیشه دستور کیکی یا شیرینی را که تصمیم داریم بپزیم از اول تا آخر کاملا میخوانیم ،مطمئن شویم که تمام مواد لازم را دراختیار داریم .

۲- هیچگاه سعی نکنیم که مواد دیگری راجایگزین بعضی از مواد کنیم .

۳- تمام مواد را یک ساعت قبل از پخت در آشپزخانه گذاشته تا همه ی مواد هم دما شوند .

۴- مواد را به دقت وزن کنید .

۵- حدود یک ربع قبل از پخت فر را روشن کنیم .

۶- هیچگاه در فر را قبل از اینکه سه چهارم زمان پخت سپری شده باشد باز نکنیم چون پف کیک می‌خوابد .
۷- یک کیک وقتی کاملا پخته است که به‌اندازه ی کافی پف کرده باشد و روی ان طلایی شده باشد و کیک تا حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *

بسیار عالی حرف نداره واقعا لذت میبرم