کد خبر : 16513
تاریخ انتشار : دوشنبه 3 اردیبهشت 1397 - 22:47

طرز تهیه ژله خانگی

طرز تهیه ژله خانگی

  اگر شما هم از فواید ژله و ژلاتین مطلع شده اید و نمیخواهید از پودر ژله های آماده و  موجود در بازار به خاطر وجود مواد مصنوعی و نگهدارنده استفاده کنید با ما همراه شوید. تهیه این ژله بسیار بسیار ساده بوده و احتیاج به فوت  وفن خاصی ندارد…   طرز تهیه: *برای درست کردن ژله شما نیاز

 

تزیین ژله

اگر شما هم از فواید ژله و ژلاتین مطلع شده اید و نمیخواهید از پودر ژله های آماده و  موجود در بازار به خاطر وجود مواد مصنوعی و نگهدارنده استفاده کنید با ما همراه شوید.

تهیه این ژله بسیار بسیار ساده بوده و احتیاج به فوت  وفن خاصی ندارد…

 

طرز تهیه:

*برای درست کردن ژله شما نیاز دارید به ماده پایه یعنی اینکه شما چه نوع ژله ای میخواید تهیه کنید.باید حتما شیره یا شهد اون رو داشته باشید که میتونه از شهد شربت یا شیره مربای همون میوه تشکیل بشه.
مثلا اگر شما میخواید ژله توت فرنگی درست کنید باید شیره توت فرنگی(شهر شربت یا شیره مربا توت فرنگی)رو با آب مخلوط کنید و اون رو بچشید تا شیرینیش به نظرتون اندازه بیاد بعد به ازای هر لیوان شربت ۱قاشق غذاخوری پودر ژلاتین داخل شربت بریزید و اون رو حرارت بدید تا کاملا ذرات ژلاتین داخلش حل بشن و بعد اون رو داخل یخچال بذارید تا ببنده همین!

*یه روش دیگه روش میوه های طبیعیه یعنی اینکه مثلا برای تهیه ژله طبیعی پرتقال شما ۱لیوان آب پرتقال رو میگیرید و بعد مراحل بالا رو تکرار میکنید اگرم شیرینیش کم بود میتونید بهش عسل اضافه کنید یا شکر.
*نوع دیگه ای که میتونید ژله درست کنید استفاده از شیر هست.این ژله سفید رنگ بسیار خوشمزست و مناسب افراد دیابتی و رژیمی هست.برای تهیه این ژله شما باید یک لیوان شیر عسل تهیه کنید طوری که خودتون شیرینیش رو بپسندید بعد مقداری گلاب هم بهش میزنید و دوباره پودر ژلاتین رو مثل بالا اضافه میکنید البته میتونید زعفران هم بهش بزنید که دیگه خیلی خوشمزه تر میشه!
*یک نوع دیگه هم هست که میشه ژله میوه!یعنی شما مقداری میوه رو خرد میکنید و میریزید داخل ظرف بعد ۱لیوان آبجوش و عسل و گلاب و پودر ژلاتین رو مخلوط میکنید و میریزید روش و میذارید داخل یخچال ببنده این جوری ژله طبیعی دارید تازه اگر رژیم دارید میتونید از شیرین کننده های مصنوعی هم استفاده کنید!

READ
آموزش بافت شال گردن زیبا وشیک طرح شراره ای/بافتنی

ژله
طرز تهیه ژله مخروطی بالا:

یک لیوان آب و چند قاشق شکر ( بسته به ذائقه ) رو بذارید تا بجوشه و شکرش کاملا حل بش میتونید یک  شاخه گل محمدی هم بندازین توش تا نرم و شیرین بشه ، سپس زیر شعله رو خاموش کنید و کمی گلاب و یک قاشق پودر ژلاتین به اون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. گل محمدی رو خارج کنید و کنار بذارید و بقیه مواد رو در قالب مخروطی ریخته و در یخچال بذارید تا نیم بند شده و به حالت سفیده تخم مرغ در بیاد ، بعد گل محمدی رو در وسط اون قرار بدید و مجددا بذارید توی یخچال تا کاملا ببنده ، سپس نصف لیوان شیر ولرم رو با نصف قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و کمی گلاب مخلوط کنید و اجازه بدین تا کاملا خنک شه و روی ژله بی رنگتون بریزید و مجددا بذارید تا ببنده، در صورت تمایل میتونید باز هم وقتی ژله شیریتون نیم بند شد گل محمدی توش بذارید.

نوش جان…

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *