کد خبر : 16497
تاریخ انتشار : دوشنبه 3 اردیبهشت 1397 - 20:43

با مشکلات و معضل های دندان عقل چیکار کنیم ؟

با مشکلات و معضل های دندان عقل چیکار کنیم ؟

با مشکلات و معضل های دندان عقل چیکار کنیم ؟ دندان عقل آخرین دندان در دهان می باشد که در اصطلاح به آن آسیای سوم هم می گویند . دندانی که در سن ۱۷ تا ۲۵ سالگی در دهان هر فردی می روید و قوس فکی دهان را پر می کند. راه کارهای درمان دندان

با مشکلات و معضل های دندان عقل چیکار کنیم ؟

دندان عقل ، زمان کشیدن دندان عقل
دندان عقل آخرین دندان در دهان می باشد که در اصطلاح به آن آسیای سوم هم می گویند . دندانی که در سن ۱۷ تا ۲۵ سالگی در دهان هر فردی می روید و قوس فکی دهان را پر می کند.

راه کارهای درمان دندان عقل

کی از دندان های چالش برانگیز، دندان عقل می باشد. شاید این سوال همه باشد که آیا باید دندان عقل را بکشیم یا خیر؟ آیا کشیدن دندان عقل عوارضی در پی دارد یا خیر؟ در این مقاله تمام آنچه که باید در خصوص دندان عقل بدانید را آماده کرده ایم. توصیه می کنیم که حتما این مقاله را مطالعه کنید و از دست ندهید. با ما همراه شوید.دندان عقل

دندان عقل

زمان کشیدن دندان عقل

برای درمان دندان عقل چیکار کنیم ؟

آخرین دندان در دهان می باشد که در اصطلاح به آن آسیای سوم هم می گویند . دندانی که در سن ۱۷ تا ۲۵ سالگی در دهان هر فردی می روید و قوس فکی دهان را پر می کند.
به دلیل اینکه این دندان آخرین دندان در دهان است که می روید همه بر این باورند که این دندان زیاد مهم نبوده و هرچه زودتر باید آن را کشید ولی همه این موضوع را باور ندارند و میگویند این یک اشتباه است که دندان عقل را پس از رویش باید کشید ، اما نکته ای که شاید به آن برخورده باشیم این است که در اکثر مواقع این دندان به خودی خود زیاد دوام نمی آورد و سریعا پوسیده می شود

زمانی که نیازی به کشیدن دندان عقل نیست

اگر آنها سالم هستند ( پوسیدگی ندارند، و لثه اطراف آن ها ملتهب نیستند)
کاملا رشد کرده و بیرون آمده اند.
کاملا در جای مناسبی قرار دارند و در رشد و عمل سایر دندان های مجاور اختلالی ایجاد نمی کنند.
تمیز کردنشان در طول بهداشت روزانه کار ساده ای است.
همچنین بخوانید : روش مراقبت از دندان با نکات کلیدی و بسیار کاربردی
زمان کشیدن دندان عقل

درد دندان عقل

زمانی که باید دندان عقل را کشید

دندان کاملا زیر لثه رشد کرده اما نمی تواند جوانه بزند. در این موارد می توانند سبب تشکیل کیست شده که این مسئله ممکن است باعث خرابی ریشه دندان های مجاور شود.
دندان کاملا بیرون نیامده و برای بهداشت روزانه مشکل ایجاد می کند در نتیجه مقدار زیادی از تجمعات باکتریایی می تواند منجر به بیماری های مختلف و خوردگی دندان شود.

دندان عقل

اگر جای کافی برای دندان وجود ندارد( دندان های مجاور تنگاتنگ یکدیگر قرار گرفته اند) بیرون آمدن دندان عقل خطر آسیب دندان های مجاور را خواهد داشت.
اگر احساس درد در منطقه دندان عقل دارید.
بافت نرم مجاور دندان عقل اغلب ملتهب می شود.
التهابات لثه وجود داشته باشد.
پوسیدگی دندان در دندان های مجاور وجود داشته و آن ها شروع به شکستن کرده اند.

کشیدن دندان

در مورد باقی مانده دندان های عقل مشکلی وجود نخواهد داشت اگر به طور منظم به دندان پزشک مراجعه می کنید و از فک خود عکس گرفته باشید. در این مورد می توانید درباره مسائل احتمالی آگاهی کسب کنید(رشد نابجای دندان عقل) به همین دلیل برای جلوگیری از آن، از جراحی برای خارج کردن آن استفاده کنید. پزشکان توصیه می کنند این کار را تا جایی که ممکن است زودتر انجام دهید چون بعد از ۲۵ سالگی تمام بافت های استخوانی شکل نهایی خود را بدست آورده، بنابراین خارج کردن دندان ها سخت تر خواهد بود و بافت ها آهسته تر التیام می یابند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *