آموزش پوتیتو چاپ، توپکهای سیب زمینی خارجی
سیب زمینی را آب پز کنید. بعد آن را پوست کنده و به صورت داغ رنده کنید. سپس بگذارید تا خنک شود. طرز تهیه پوتیتو چاپ پوتیتو چاپ ، همان سیب زمینی شکم پر است که با پودر سوخاری سرخ کرده ایم. مواد مورد نیاز برای تهیه پوتیتو چاپ سیب زمینی: ۴ عددتخم مرغ: ۱
سیب زمینی را آب پز کنید. بعد آن را پوست کنده و به صورت داغ رنده کنید. سپس بگذارید تا خنک شود.
طرز تهیه پوتیتو چاپ
پوتیتو چاپ ، همان سیب زمینی شکم پر است که با پودر سوخاری سرخ کرده ایم.
مواد مورد نیاز برای تهیه پوتیتو چاپ
سیب زمینی: ۴ عددتخم مرغ: ۱ عددزردچوبه: ۱ ق چنمک و فلفل: به میزان لازمروغن مایع: به میزان لازمپودر سوخاری: ۱ پیمانه
مواد مورد نیاز درونی
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرمپیاز (نگینی خردشده): ۱ عددجعفری (ساطوری خردشده): ۷۰ گرمرب گوجه فرنگی: ۲ ق سادویه کاری: ۱ ق چنمک و فلفل: به میزان لازمروغن مایع: ۲ ق س
روش پخت
۱٫ سیب زمینی را آب پز کنید. بعد آن را پوست کنده و به صورت داغ رنده کنید. سپس بگذارید تا خنک شود.
۲٫ بعد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه و مخلوط کنید.
۳٫ برای تهیه مواد درونی؛ درون تابه ای پیاز را همراه با روغن مایع تفت داده و گوشت را به آن افزودهو به تفت دادن ادامه دهید تا کاملا تغییر رنگ دهد. سپس نمک، فلفل، ادویه کاری و رب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید.بعد جعفری را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
۴٫ از مخلوط سیب زمینی به اندازه یک پرتقال برداشته و وسط آن را باز کنید.
۵٫ بعد مواد درونی را داخل آن گذشته و ببندید، به طوری که هیچ گونه ترکی روی آن نباشد.
۶٫ سپس درون پودر سوخاری بغلتانید و درون روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید
برچسب ها :آشپزی ، پوتیتو چاپ، توپکهای سیب زمینی خارجی ، سیب زمینی ، طرز تهیه پوتیتو چاپ ، هنرها ی خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0