قالب وردپرس پاتوق وردپرس افزونه وردپرس
آشپزیخارجیهنرهای خانه

پیتزا زبان را تا به حال امتحان کرده اید؟

پیتزا زبان را تا به حال امتحان کرده اید؟

پختن پیتزا در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که برای خانم های جوان که علاقه مندند هنر آشپزی خود را به همسرانشان ثابت کنند.

تقریبا همه ما پیتزا خورده ایم و از طعم آن لذت برده ایم. درسته که ذائقه ها متفاوته ولی اغلب مردم بینطعم های سبزیجات و مرغ و گوشت معمولا گوشت را انتخاب می کنند ، شاید دلیل آن علاقه بیش از حد ما ایرانی هابه گوشت قرمزه! پیتزا زبان را تا به حال امتحان کرده اید؟ برای آشنایی با طرز تهیه آن با ما همراه باشید.

پیتزا زبان

اگه طرز تهیه یه خمیر پیتزای خوشمزه و با کیفیت رو بدونین اونوقته که میتونین انواع و اقسام پیتزا هایخوشمزه با گوشت، مرغ و یا سبزیجات رو تو خونه بپزین در این مطلب هم طرز تهیه پیتزا زبان رو براتون میذارمامیدورام تو خونه بپزینش و از طعم محشرش در کنار خانواده لذت ببرین.

مواد لازم برای تهیه پیتزا زبان :

خمیر پیتزازبان پختهپیاززیتونپنیر پیتزانمک و فلفل قرمز به مقدار لازم

مقدار مواد رو ذکر نکردم چون بستگی به مقدار خمیرتون و اینکه پیتزا رو چقدر پر گوشتیا کم گوشت دوست دارین، داره.

پیتزا زبان

طرز تهیه پیتزا زبان

مواد لازم برای تهیه سس پیتزا به ازای یک عدد پیتزا یک نفره

۲ قاشق غذاخوری سس قرمز۲۰ گرم کره۱/۲ قاشق مرباخوری زیره سیاه۱/۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمزنمک به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا زبان

مراحل تهیه :

برای تهیه پیتزا زبان ابتدا باید زبان رو مزه دار کنیم پس زبان پخته رو ریش ریش میکنیم و همراه کمی کره،فلفل قرمز و به مقدار لازم نمک داخل ماهیتابه تفت میدیم تا کمی سرخ شده و مزه هم بگیره.حالا داخل ظرف پخت پیتزا رو کمی چرب میکنیم و آرد میپاشیم تا بعدا نون پیتزا به کف ظرف نچسبه.حالا خمیر پیتزا رو داخل ظرف پهن میکینم و نیم ساعت بهش استراحت میدیم.تو این مدت سس پیتزامون رو درست میکنیم به این صورت که کره، فلفل قرمز، نمک و زیره رو فقط کمیبا هم تفت میدیم. دقت کنین که کره خیلی زود میسوزه و بد طعم میشه پس موادو زیاد با هم تفت ندین.بعد سس گوجه رو هم به کره اضافه کرده و باز کمی تفتشون میدیم.حالا سس پیتزا هم حاضره.

پیتزا زبان

طرز تهیه پیتزا زبان

بعد از گذشت نیم ساعت خمیر رو به سس آغشته میکنیم.حالا تکه های زبان رو روی خمیر پخش میکنیم. اینکه پیتزاتون پر گوشت یا کم گوشت باشهکاملا سلیقه ایه، من شخصا پیتزا رو کم گوشت دوست دارم.بعد زیتون ها و پیاز هایی رو هم که حلقه ای بریدیم رو روی سطح خمیر پخش میکنیم.در نهایت سطح خمیر رو کاملا با پنیر میپوشونیم و باز هم کمی پیاز و زیتون رو روی پنیر پخش میکنیمو ظرف پیتزا رو برای مدت نیم ساعت الی سه ربع داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده میذاریمتا هم نون پیتزامون بپزه و هم پنیر روش آب بشه. بهتره حواستون به نون باشه تا یه موقع نون نسوزه و خشک نشه.۵ دقیقه نهایی هم گریلو روشن کنین تا روی پیتزا برشته بشه.حالا پیتزای زبان خوشمزه ما حاضره

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

همچنین ببینید

بستن
بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید