کد خبر : 16405
تاریخ انتشار : یکشنبه 5 فروردین 1397 - 23:56

تهیه حلوا ارده در خانه

تهیه حلوا ارده در خانه

مواد لازم برای حلوای ارده آرد گندم ۲۱۰ گرم ارده ۱۲۰ گرم گردوی تست و خرد شده ۱۵۰ گرم پودر نارگیل ۱۰۰ گرم شکر ۵۰۰ گرم آب یک پیمانه یا ۲۵۰ میلی لیتر گلاب ۳ قاشق سوپ خوری محلول زعفران یک قاشق سوپ خوری پودر پسته برای تزئین کره در صورت نیاز ● طرز تهیه

مواد لازم برای حلوای ارده

آرد گندم ۲۱۰ گرم

ارده ۱۲۰ گرم

گردوی تست و خرد شده ۱۵۰ گرم

پودر نارگیل ۱۰۰ گرم

شکر ۵۰۰ گرم

آب یک پیمانه یا ۲۵۰ میلی لیتر

گلاب ۳ قاشق سوپ خوری

محلول زعفران یک قاشق سوپ خوری

پودر پسته برای تزئین

کره در صورت نیاز

● طرز تهیه حلوا ارده

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز، برای تهیه حلوای ارده ابتدا آرد را در تابه ای بریزید و روی اجاق قرار دهید و حرارت شعله را ملایم کنید و با یک کفگیر پیاپی آرد را تفت بدهید تا بوی خامی آن از بین برود.

این نکته بسیار مهم است که ما قصد درست کردن حلوای ارده داریم پس نباید رنگ آرد تغییر کند همین که بوی خامی آن گرفته شدتابه را از روی اجاق بردارید و حلوای ارده را به آن بیفزایید و مجددا تابه را روی شعله قرار دهید و حرارت را ملایم کنید و پیاپی و مداوم آن را بمدت ۵دقیقه هم بزنید.

سپس پودر نارگیل و گردوی خرد شده را به مواد تابه بیفزایید و مواد تابه را هم بزنید تا کاملا بخورد یکدیگر بروند و آنگاه مواد در تابه را به داخل کاسه ای بزرگ منتقل کنید.

سپس شربت حلوای ارده را آماده کنید.در شیرجوش آب را بریزید و روی اجاق قرار دهید تا کم کم داغ شود ،شکر را به آب اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا در آب حل شود

READ
طرز دوخت کت و دامن با یقه مدل دار/خیاطی

بعد زعفران،گلاب را بیفزایید و حرارت را زیاد کنید تا شربت به جوش بیاید و کمی قوام بگیرد،سپس از روی شعله بردارید و صبر کنید تا خنک شود ،تا هم دمای با مواد آرد و ارده که در کاسه است شود.

آنگاه شربت را به روی مواد در کاسه کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید،خوب مواد را زیر و رو کنید.

اگر مشاهده کردید که حلوا سفت است به ان کره را اضافه کنید و اگر شل بود اصلا نگران نباشید زیرا پس از گذاشتن در یخچال خودش را میگیرد وبه سفتی مورد نظر میرسد.

در آخر قالب کمربندی را با سلفون کاملا پوشش دهید و مایع حلوا را در روی آن بریزید و قاشق تان را با کره ذوب شده چرب کنید و روی سطح مایع حلوا ارده را صاف کنید

و اگر دوست دارید با پسته و یا نارگیل روی آن بریزید و در یخچال بگذارید و بمدت ۱۲ساعت به حلوا ارده اجازه دهید تا خودش را بگیرد و نوش جانتان کنید.

حلوا ارده از صبحانه های محبوب ایرانیان است که با مواد دیگر مانند شیره انگور مصرف می شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *