کد خبر : 16354
تاریخ انتشار : دوشنبه 21 اسفند 1396 - 19:26

آموزش کیک سرخ کردنی ( تابه ای )

آموزش کیک سرخ کردنی ( تابه ای )

۱۳۹۴   مواد لازم: یک عدد تخم مرغ ۵ق غ پودر قند ۱/۴ق چ وانیل ۱ق چ بکینگ پودر ۱/۴پیمانه شیر ۲ق غ روغن مایع یک پیمانه آرد ۲قاشق روغن برای سرخ کردن کیک طرز تهیه : پودر قند و تخم مرغ و وانیل را مخلوط و خوب هم میزنیم (۲تا۳دقیقه)و شیر را اضافه کرده

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *