کد خبر : 16246
تاریخ انتشار : یکشنبه 8 بهمن 1396 - 21:45

طرز تهیه ی بیسکویت پنیری

طرز تهیه ی بیسکویت پنیری

مواد اولیه : پنیر ۱۸۰ گرم آرد ۲۵۰ گرم نشاسته ذرت ۵۰ گرم کره ۱۰۰ گرم سفیده تخم‌مرغ زده شده و زرده هر کدام یک عدد نمک نصف قاشق چایخوری سیاه‌دانه و کنجد به میزان لازم طرز تهیه: پنیر را به همراه کره نرم شده یک دور با همزن می‌‌زنیم تا حدی که فقط با

طرز تهیه ی بیسکویت پنیری
مواد اولیه :
پنیر ۱۸۰ گرم
آرد ۲۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
سفیده تخم‌مرغ زده شده و زرده هر کدام یک عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
سیاه‌دانه و کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:
پنیر را به همراه کره نرم شده یک دور با همزن می‌‌زنیم تا حدی که فقط با هم مخلوط شوند. سپس زرده را اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم. مخلوط نشاسته، آرد و نمک را با قاشق به مواد اضافه می‌‌کنیم تا خمیر نرمی به دست آید و حدود ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت می‌‌دهیم. خمیر را به کمک وردنه به قطر یک سانتی‌متر باز کرده و قالب می‌زنیم بعد از چیدن در داخل سینی روی آن سفیده تخم‌مرغ مالیده، کنجد و سیاه‌دانه می‌‌پاشیم و در فر با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌‌دهیم تا زمانی که بیسکویت‌ها طلایی شوند.

READ
روش تهیه ژله خورده شیشه ای/شیرنی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *