کد خبر : 1590
تاریخ انتشار : دوشنبه 11 شهریور 1392 - 1:22

طرزتهیه شیرینی نعلی!شیرینی

طرزتهیه شیرینی نعلی!شیرینی

برای اینکه شیرینی زیاد طعم کره نداشته باشه 1/2 پیمانه کره و 1/2 پیمانه روغن قنادی استفاده کردم.

 


 

 

 

[box type=”success” align=”aligncenter” class=”http://www.golbano.ir/” ]شیرینی نعلی یک شیرینی واقعاً ترد و خوشمزه س و بهتون این اطمینان رو میدم که از پختش پشیمون نخواهید شد! [/box]:مواد لازم:

  • آرد / 2 پیمانه
  • کره / یک پیمانه
  • پودر بادام / 2 ق غ
  • پودر قند / 1/2 پیمانه
  • زرده تخم مرغ / 2 عدد
  • وانیل یا رنده ی پوست پرتقال / به میزان لازم

 

روش تهیه:

ابتدا کره و پودر قند را با همزن میزنیم تا سفید و یکدست شوند.

سپس زرده و وانیل و یا رنده ی پوست پرتقال را اضافه کرده و هم میزنیم.

بعد پودر بادام.

و در نهایت آرد را روی مواد الک میکنیم.

مواد را با هم مخلوط کرده و به کمک دست کمی ورز می دهیم، این خمیر به دلیل وجود کره نیاز به ورز زیادی ندارد. چون به روغن میفتد و شیرینی ها وقتی در فر قرار میگیرند شکل خودشان را از دست خواهند داد.

روی سطح کار را کمی آرد می پاشیم و کمی از خمیر برداشته و به صورت لوله در می آوریم.

و سپس به اندازه ی دلخواه برش داده و به شکل نعل در می آوریم.

و درون سینی فر قرار می دهیم.

بعد از پخت این شیرینی کمی پف خواهد کرد.

این خمیر قابلیت دارد تا به اشکال مختلف در آید. مثلا میتوانید خمیر رو باز کرده و قالب بزنید. فقط باید روی خمیر را نایلون بکشید و بعد به کمک وردنه خمیر را باز کنید.

READ
مدل تونیک دخترانه

دمای فر : 150 سانتیگراد

زمان پخت : 20 دقیقه (در فرهای مختلف این دما متفاوت است)

بعد از پخت و خنک شدن نیمی از شیرینی ها را در شکلات ذوب شده فرو کرده و کمی پودر پسته برای تزئین نهایی روی آنها بپاشید.

( چون میخواستم شیرینی کمی تیره تر باشه از دو قاشق سوپخوری گلدن سیروپ استفاده کردم )

روش تهیه ی گلدن سیروپ رو در اینجا گذاشتم.سس کارامل یا گلدن سایروپ

به این صورت که ابتدا 1 پیمانه شکر رو در ظرفی ریخته و روی حرارت

مستقیم قرار میدیم.

بعد از لحظاتی شکر شروع میکنه به آب شدن

و سپس کارامل شدن

وقتی غلظت کارامل به این اندازه شد

و به رنگ دلخواه رسید از روی حرارت برداشته ابتدا یک قاشق

چای خوری آبلیمو رو میریزیم و بعد هم یک پیمانه آب جوش

در این مرحله فقط باید مواظب دستاتون باشید چون احتمال

سوختن دست بر اثر بخار زیاده.

دوباره کارامل رو روی حرارت قرار میدیم و هم میزنیم.

غلظت این مایه مثل آب مرباست قبل از سرد شدن.

توجه داشته باشید که این شیره بعد از سرد شدن سفت میشود.

و اگر هنگام مصرف زیاده از حد سفت بود کمی حرارت اونو کمی نرم خواهد کرد.

یک نکته: برای اینکه شیرینی زیاد طعم کره نداشته باشه 1/2 پیمانه کره و 1/2 پیمانه روغن قنادی استفاده کردم.

READ
طرز تهیه ی كيك گردويی با ارده و شيره انگور /شیرینی

منبع :ـمامی سایت

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *

سوده شنبه 23 آذر 1392 - 15:48

سلام. خیلی ممنون عالی بود … فقط یه سوال دارم!! من هربار شیرینی درست میکنم ته شیرینی که روی ظرف قرار گرفته میسوزه اما داخلش نمیپزه … نمیدونم باید چکار کنم!؟ میشه راهنمایی کنید؟ ممنون