طرز تهیه کیک لیمو در لیمو

مجموعه: آشپزی, ایرانی, شیرینی ها, هنرهای خانه تعداد بازدید: 166


کیک-لیمو-در-لیمو-ش-7

مواد تشکیل دهنده

  • آرد نول – 12 قاشق غذا خوری سر پر
  • تخم مرغ – 3 عدد
  • روغن مایع – 9 قاشق غذا خوری
  • شکر – 12 قاشق غذا خوری
  • آب معمولی شیر – 15 قاشق غذا خوری
  • آب لیمو ترش تازه – 2 قاشق غذا خوری
  • رنده لیمو ترش – 1 قاشق چایخوری
  • نمک – 1 پنس
  • بیکینگ پودر – 1 قاشق چایخوری

نکات جانبی

  • مدت زمان آماده سازی اولیه : 10 minutes
  • مدت زمان پخت : 30 minutes
  • مناسب تعداد : 6 نفر
  • حساسیت ها : حساسیت خاصی دیده نشده, مناسب برای بزرگسالان, مناسب برای کودکان

برای امروزتون این کیک لیمویی خوش عطر رو در نظر گرفتم.
امیدوارم خوشتون بیاد  و درستش کنید و در کنار عزیزانتون لذت ببرید.

 

آرد رو سه بار الک کنید و با شکر و بیکینگ پودر مخلوطش کنید. تمام مواد خشکتون رو با هم مخلوط کنید.

 

کیک-لیمو-در-لیمو-1

 

 
حالا تخم مرغها و اب و رنده لیمو و روغن و آبلیمو  رو اضافه کنید با دور کند هم زن یا با ویسک مخلوط کنید.

 

 

کیک-لیمو-در-لیمو-2
این کیک جزو کیکهای کوییک میکس هست و نیازی به جدا زدن تخم مرغ و .. نداره.

فقط حسابی مخلوط کنید تا گلوله ای توش نمونه.

حالا چیزی که نیاز داریم پوست های لیمو سنگی و درشت و سالم هست که از وسط دو نیم باشند.
میتونید مال چند روز رو جمع کنید و توی نایلون در یخچال نگهداری کنید تا تعدادشون به حدی که میخواهید برسه. البته میتونید این دستور رو با پوست پرتقال هم درست کنید و جای اب از آب پرتقال و رنده پرتقال هم استفاده کنید.
من مقداریش رو هم توی کپسول ریختم و در قالب مافین درست کردم.

کاسه هایی لیمویی تون رو باید چرب کنید.

 

 

کیک-لیمو-در-لیمو
از مواد تون توشون  بریزید و داخل سینی گذاشته در فر 180 درجه 30 دقیقه در طبقه وسط فرتون بپزیدشون و از عطر خوش لیمو  توی فضای خونتون لذت ببرید.

 

 

کیک-لیمو-در-لیمو-4

این کیک ساده اش  خوشمزه می شه و برای خوشمزه تر شدنش میتونید از مخلوط پنیر خامه ای و کمی شکر و آبلیمو کمک بگیرید و توی قیف بریزید و روی کیکهاتون رو شکوفه بزنید.
!

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه کیک لیمو در لیمو”

قالب تفریحی