طرز تهیه خوراك مرغ ترياكي

مجموعه: آشپزی, غذاها, هنرهای خانه تعداد بازدید: 112

خوراك مرغ ترياكي

مواد لازم:

1)آرد ذرت:1قاشق غذاخوري

2)آب سرد:1قاشق غذاخوري

3)شكر:نصف فنجان

4)سويا سس:نصف فنجان

5)سركه سيب:يك چهارم فنجان

6)سير:يك حبه ريز خرد شده

7)زنجبيل:نصف قاشق چاي خوري

8)فلفل سياه و نمك: بميزان لازم

9)ران مرغ:12عدد پوست كنده

طرز تهيه:

1)يك ماهي تابه كوچك را روي حرارت كم قرار داده ومواد شماره 1 الي 8 را در آن مخلوط مي كنيم.كمي صبر كرده  تا بجوشد سپس مرتب هم مي زنيم تا سس كمي سفت شده وحباب بزند حال ظرف را از روي گاز بر مي داريم.

2)فر را از قبل با دماي 220 درجه سانتي گراد روشن مي كنيم.

3)در يك ظرف مناسب كه كف آن را چرب نموده ايم مرغها را مي چينيم  وبا استفاده از برس هر دو طرف تكه ها را به سس آغشته مي كنيم.

4)ظرف را بمدت نيم ساعت در فر قرار مي دهيم.اگر رنگ گوشت صورتي نبود تكه ها را برمي گردانيم وبمدت نيم ساعت ديگر پخت را ادامه مي دهيم

5)توجه داشته باشيد در طول زمان پخت هر ده دقيقه با استفاده از برس به تكه ها سس مي زنيم

 

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه خوراك مرغ ترياكي”

قالب تفریحی