کد خبر : 15112
تاریخ انتشار : دوشنبه 24 اسفند 1394 - 18:56

آموزش ويفر کنجدي؛ خلاقيتي پرخاصيت

آموزش  ويفر کنجدي؛ خلاقيتي پرخاصيت

اسپري روغن جدا کننده (براي چرب کردن سيني) به مقدار لازم آرد نول 45 گرم کره (ذوبشده) 55 گرم شکر (نرم و دانه ريز) 100 گرم خامه صبحانه 30 گرم وانيل شکري قاشق چايخوري کنجد سفيد 70 گرم آماده سازي: فر را از 15 دقيقه قبل، روي حرارت 190 درجه سانتيگراد تنظيم و گرم کنيد؛


اسپري روغن جدا کننده (براي چرب کردن سيني) به مقدار لازم
آرد نول 45 گرم
کره (ذوبشده) 55 گرم
شکر (نرم و دانه ريز) 100 گرم
خامه صبحانه 30 گرم
وانيل شکري قاشق چايخوري
کنجد سفيد 70 گرم
آماده سازي:
فر را از 15 دقيقه قبل، روي حرارت 190 درجه سانتيگراد تنظيم و گرم کنيد؛
کف سيني فر، اسپري روغن جداکننده بپاشيد؛
در ظرفي، آرد نول را دوبار مخلوط و الک کنيد؛
کره را در دماي محيط قرار دهيد تا سرد شود.
چه جوري درست ميشه:
کره (ذوب و سردشده)، شکر، خامه و وانيل شکري را در ظرفي ريخته و با همزن برقي هم بزنيد تا کرم رنگ شود؛
آرد و کنجد را به تدريج به مخلوط کره بيافزاييد و مجدداً هم بزنيد تا کاملاً با يکديگر مخلوط شوند؛
از مواد آماده شده، به اندازه يک قاشق چايخوري برداريد و با فاصله 6 تا 7 سانتيمتري روي سيني فر آماده شده بچينيد.
مراحل پاياني:
سيني را به مدت 5 تا 6 دقيقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهيد تا شيريني ها بپزند و آماده شوند. پس از اين مدت، ويفرهاي کنجدي را از فر خارج و سرو کنيد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *