آموزش ويفر کنجدي؛ خلاقيتي پرخاصيت
اسپري روغن جدا کننده (براي چرب کردن سيني) به مقدار لازم آرد نول 45 گرم کره (ذوبشده) 55 گرم شکر (نرم و دانه ريز) 100 گرم خامه صبحانه 30 گرم وانيل شکري قاشق چايخوري کنجد سفيد 70 گرم آماده سازي: فر را از 15 دقيقه قبل، روي حرارت 190 درجه سانتيگراد تنظيم و گرم کنيد؛
اسپري روغن جدا کننده (براي چرب کردن سيني) به مقدار لازم
آرد نول 45 گرم
کره (ذوبشده) 55 گرم
شکر (نرم و دانه ريز) 100 گرم
خامه صبحانه 30 گرم
وانيل شکري قاشق چايخوري
کنجد سفيد 70 گرم
آماده سازي:
فر را از 15 دقيقه قبل، روي حرارت 190 درجه سانتيگراد تنظيم و گرم کنيد؛
کف سيني فر، اسپري روغن جداکننده بپاشيد؛
در ظرفي، آرد نول را دوبار مخلوط و الک کنيد؛
کره را در دماي محيط قرار دهيد تا سرد شود.
چه جوري درست ميشه:
کره (ذوب و سردشده)، شکر، خامه و وانيل شکري را در ظرفي ريخته و با همزن برقي هم بزنيد تا کرم رنگ شود؛
آرد و کنجد را به تدريج به مخلوط کره بيافزاييد و مجدداً هم بزنيد تا کاملاً با يکديگر مخلوط شوند؛
از مواد آماده شده، به اندازه يک قاشق چايخوري برداريد و با فاصله 6 تا 7 سانتيمتري روي سيني فر آماده شده بچينيد.
مراحل پاياني:
سيني را به مدت 5 تا 6 دقيقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهيد تا شيريني ها بپزند و آماده شوند. پس از اين مدت، ويفرهاي کنجدي را از فر خارج و سرو کنيد.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش شیرینی مخصوص عید نوروز ، آموزش ويفر کنجدي؛ خلاقيتي پرخاصيت ، دستور تهیه ويفر کنجدي؛ خلاقيتي پرخاصيت ، روش تهیه ويفر کنجدي؛ خلاقيتي پرخاصيت ، شیرینی ، شیرینی مخصوص عید ، طرز تهیه ويفر کنجدي؛ خلاقيتي پرخاصيت ، گل بانو ، هنرهای خانه ، ويفر کنجدي؛ خلاقيتي پرخاصيت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0