طرز تهیه گوجه شکم پر فرانسوی
مواد لازم برای ۶ نفر ۶ عدد گوجه رسیده (حدود ۱ کیلو گرم) ۲ فنجان روغن زیتون ۲۰ گرم آرد سوخاری ۲ قاشق سوپ خوری ریحان تازه خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری جعفری تازه خرد شده ۱ حبه سیر له شده ۳ قاشق سوپ خوری موسیر نمک و فلفل آویشن طرز تهیه: فر را
مواد لازم برای ۶ نفر ۶ عدد گوجه رسیده (حدود ۱ کیلو گرم) ۲ فنجان روغن زیتون ۲۰ گرم آرد سوخاری ۲ قاشق سوپ خوری ریحان تازه خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری جعفری تازه خرد شده ۱ حبه سیر له شده ۳ قاشق سوپ خوری موسیر نمک و فلفل آویشن طرز تهیه: فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید، گوجه فرنگی ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و پالپ آن را در آورید. مابقی مواد را در یک کاسه با هم خوب مخلوط کنید و گوجه فرنگی ها را با آن مواد پر کنید. سپس روی هر گوجه مقداری روغن زیتون بریزید. در یک ظرف گوجه ها را با فاصله از هم بچینید و در فری که از قبل گرم کرده اید به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش گوجه شکم پر پیش غذافرانسوی ، اموزش گوجه شکم پر فرانسوی ، پیش غذا ، پیش غذای خارجی ، دستور پخت گوجه شکم پر فرانسوی ، روش تهیه گوجه شکم پر فرانسوی ، ظرز تهیه گوجه شکم پر فرانسوی ، غذای ملل ، گوجه شکم پر فرانسوی ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0