جلوگیری از ترک خوردن کراست پای
به منظور جلوگیری از ترک خوردن کراست پای (خمیر پای)، قبل از قرار دادن داخل فر، با قلمو سطح آن را آب سرد بمالید. , برای جلوگیری از نمناک شدن کراست یا خمیر پای میوه ای، قبل از چیدن میوه ها، یک لایه سفیده تخم مرغ را با قلمو روی آن بمالید. پنجره اخبار نکاتی
به منظور جلوگیری از ترک خوردن کراست پای (خمیر پای)، قبل از قرار دادن داخل فر، با قلمو سطح آن را آب سرد بمالید. , برای جلوگیری از نمناک شدن کراست یا خمیر پای میوه ای، قبل از چیدن میوه ها، یک لایه سفیده تخم مرغ را با قلمو روی آن بمالید.
برچسب ها :ترک خوردن پای ، ترک خوردن کراست پا ی ، جلوگیری از ترک خوردن کراست پای ، جلوگیری از نمناک شدن کراست یا خمیر پای میوه ای ، گل بانو ، نکات خانه داری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0