کد خبر : 14960
تاریخ انتشار : شنبه 26 دی 1394 - 13:17

خورش مُتنجان؛ مخصوص مجالس رسمی گیلانی ها

خورش مُتنجان؛ مخصوص مجالس رسمی گیلانی ها

هرچقدر هم که از تنوع غذاهای گیلانی برایتان بگوییم، باز هم تمامی ندارد. یکی دیگر از غذاهای خوشمزه گیلان متنجان است، این خورش برای مجالس رسمی استان گیلان تهیه می شود.   مواد لازم برای 2 تا 3 نفر   2  /1  1 سینه یا ران مرغ 5 ق س گردوی آسیاب شده 10 عدد

هرچقدر هم که از تنوع غذاهای گیلانی برایتان بگوییم، باز هم تمامی ندارد. یکی دیگر از غذاهای خوشمزه گیلان متنجان است، این خورش برای مجالس رسمی استان گیلان تهیه می شود.

,خورش مُتنجان؛ مخصوص مجالس رسمی گیلانی ها خورش مُتنجان,خورش,غذای گیلانی,آموزش پخت انواع غذا با آکا 

مواد لازم برای 2 تا 3 نفر

  •   2  /1  1 سینه یا ران مرغ
  • 5 ق س گردوی آسیاب شده
  • 10 عدد قیسی
  • 2 /1 پیمانه کشمش بی دانه
  • 10 عدد آلو جنگلی
  • 10 عدد آلوبخارا
  • 3 ق س پیازداغ
  • 2 ق س روغن
  • به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه:
بنا به گزارش آکاایران : 1.  یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار دهید. کمی روغن داخل آن بریزید و صبر کنید داغ شود. حالا مرغ را داخل آن تفت دهید تا طلایی شود.
2. حال پیازداغ را  همراه گردوی آسیاب شده  اضافه کرده و مواد را کمی باهم تفت دهید. بعد از 1 تا 2 دقیقه مقداری آب اضافه کنید تا روی مواد را بگیرد.
3. کشمش را از قبل خیس کنید و آن را در یک سبد بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. آلوها  را از قبل خیس کنید و آنها را هم در سبدی بریزید تا خشک شوند. حالا کشمش و آلوها را به خورش اضافه کنید.
4. وقتی خورش شروع به جوشیدن کرد، قیسی و مقداری نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید. زیر حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا خورش به روغن بیفتد.
5.  بعدازآنکه خورش جا افتاد آن را همراه با برنج سرو کنید.
یه جور دیگه
اگر دوست داشتید از گوشت مرغابی هم می توانید استفاده کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *