کد خبر : 14954
تاریخ انتشار : شنبه 26 دی 1394 - 13:02

طرز تهیه بال کبابی مرغ با سس عسل و زنجبیل

طرز تهیه بال کبابی مرغ با سس عسل و زنجبیل

برای این پست آموزش طرز تهیه بال کبابی مرغ با سس عسل و زنجبیل را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید مواد لازم برای کباب بال مرغ : بال مرغ     ۱٫۳ کیلوگرم پیازچه خرد شده     ۱ عدد دانه کنجد     ۲ قاشق غذاخوری مواد لازم برای تهیه

برای این پست آموزش طرز تهیه بال کبابی مرغ با سس عسل و زنجبیل را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای کباب بال مرغ :

بال مرغ     ۱٫۳ کیلوگرم

پیازچه خرد شده     ۱ عدد

دانه کنجد     ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس:

سس سویا     یک چهارم فنجان

عسل    ۳ قاشق غذاخوری

زنجبیل پوست کنده و رنده شده    ۲٫۵ سانتی متر

سیر    ۳ حبه

سس تند    یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه کباب بال مرغ با سس عسل و زنجبیل

فر را با حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. یک سینی مخصوص فر برداشته و روی آن را فویل بکشید. روی فویل را با روغن زیتون بپوشانید تا بال مرغ به آن نچسبد. حالا تمام مواد لازم برای تهیه سس را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. بال ها را روی سینی فر بچینید (قسمتی که پوست دارد رو به پایین باشد). سعی کنید سینی زیاد شلوغ نشود.

,[categoriy]

حالا تمام مواد لازم برای تهیه سس را در یک کاسه با هم مخلوط کنید

,[categoriy]

حالا سینی را برای ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان با استفاده از یک انبر بال ها را برگردانید، طوری که قسمت پوست دار آن رو به بالا قرار گیرد. برای ۱۰ دقیقه دیگر مرغ ها را داخل فر بگذارید تا خوب سرخ و طلایی رنگ شوند. هنگام پخت حواستان به آنها باشد تا نسوزند.

,[categoriy]

مرغ ها را داخل فر بگذارید تا خوب سرخ و طلایی رنگ شوند

,[categoriy]

حالا بال های کبابی را در یک کاسه گذاشته و با باقی مانده سس مخلوط کنید

,[categoriy]

دانه کنجد و پیازچه را روی بال های سوخاری پاشیده و سرو کنید

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *