مواد اولیه :

مرغ : ۴ قطعه

لپه : یک پیمانه

رب گوجه : یک قاشق مربا خوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

برگ سیر تازه : ۳۰۰ گرم

پیاز : یک عدد

زعفران : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا در ظرفی مناسب کمی روغن داغ میکنیم و سپس پیاز را نگین خرد کرده و به آن اضافه میکنیم و خوب سرخ میکنیم .مرغ ها را به قطعات ریز خرد کرده و به پیاز اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم.برگ سیر های تازه را شسته و خرد میکنیم و به مرغ اضافه کرده و ادویه را هم می افزاییم.رب و زعفران را به مواد اضافه کرده و خوب هم میزنیم و لپه شسته شده را هم اضافه کرده و هم میزنیم.حالا مقداری آب روی مواد میریزیم و وقتی جوش آمد زیر غذا را کم میکنیم تا حسابی جا بیفتد.

نکات :

۱)بهتر است با این خورش برنج کته استفاده شود.
۲)حتما لپه را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید.
۳)در صورت تمایل کمی هم ابغوره به خورش اضافه کنید.
۴)بهترین گزینه برای این غذا رب نارنج است که اگر از آن استفاده شود غذا طعم بسیار بهتری خواهد داشت