کد خبر : 14575
تاریخ انتشار : شنبه 12 دی 1394 - 22:40

باكتري های خطرناک اسفناج !

باكتري های خطرناک اسفناج !

باكتري های خطرناک اسفناج ! ، جامعه ي شيمي دارويي آمريكا بيان كرده است كه حتي اسفناج قبل از شست شدن نيز باكتري هاي خطر ناكي نظير E coli دارد . ممكن است كه هنگام پخت گوشت خام فكرتان به سمت مسموميت غذايي برود اما ٤٨ ميليون امريكايي از بيماري هاي حاصل از مواد غذايي تازه(

download (1)

باكتري های خطرناک اسفناج !

، جامعه ي شيمي دارويي آمريكا بيان كرده است كه حتي اسفناج قبل از شست شدن نيز باكتري هاي خطر ناكي نظير E coli دارد .

ممكن است كه هنگام پخت گوشت خام فكرتان به سمت مسموميت غذايي برود اما ٤٨ ميليون امريكايي از بيماري هاي حاصل از مواد غذايي تازه( مانند سبزي جات) همه ساله رنج ميبرند .

باكتري های خطرناک اسفناج !

download (1)

محققان با بررسي برگ اسفناج زير ميكروسكوپ و تحقيق درباره ي سلول هاي باكتري چسبيده و جدا شده بعد از شست و شوي با مواد تميز كننده به اين نتيجه رسيدند كه حتي با تراكم زيادي از ماده ي تميز كننده همه ي سلول هاي باكتري از بين نميروند زيرا كه سطح برگ اسفناج پستي و بلندي ها ي ناميزاني دارد و ماده ي تميز كننده به صورت مساوي در همه ي قسمت هاي آن پخش نميشود و در نتيجه بعضي از باكتري ها از بين نميروند .و اگر باكتري ها از بين نروند زياد ميشوند و در تمام سطح اسفناج پخش ميشوند .اين محقق بيان كرد كه براي سالم نگه داشتن اسفناج يا هر سبزي برگ دار ميتوانيد آنرا در فريزر در دماي پايين تر ٥درجه فارنهايت نگه داري كنيد و در طي ٣ يا ٤ روز بعد از خريد محصول آنرا استفاده كنيد .

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *