طرز تهیه رایتا
در هنگام سرو رایتا مقداری ادویه گَرَم مَصالح روی آن بریزید مواد لازم برای رایتا : ماست یونانی ۲۵۰ گرم سیر ۱ حبه زنجبیل رنده شده (به اندازه یک بند انگشت) مقداری گشنیز خرد شده مقداری برگ نعناع خرد شده مقداری عصاره لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری ادویه گَرَم مَصالح نصف قاشق چایخوری خیار
در هنگام سرو رایتا مقداری ادویه گَرَم مَصالح روی آن بریزید
مواد لازم برای رایتا :
ماست یونانی | ۲۵۰ گرم |
سیر | ۱ حبه |
زنجبیل رنده شده (به اندازه یک بند انگشت) | مقداری |
گشنیز خرد شده | مقداری |
برگ نعناع خرد شده | مقداری |
عصاره لیموی تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
ادویه گَرَم مَصالح | نصف قاشق چایخوری |
خیار رنده شده | یک چهارم یک خیار |
طرز تهیه رایتا :
همه ی مواد لازم را با هم مخلوط کرده و چاشنی بزنید.
در هنگام سرو مقداری ادویه گَرَم مَصالح روی رایتا بریزید.
نکته:
ادویه گَرَم مَصالح نوعی طعم دهنده غذاست که از ادویه جات برشته و سائیده شده تهیه می شود.
برچسب ها :آشپزی ، اموزش درست کردن رایتا ، طرز تهیه رایتا ، گل بانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0