کد خبر : 14505
تاریخ انتشار : یکشنبه 22 آذر 1394 - 16:42

آموزش ژله بادکنکی انار

آموزش ژله بادکنکی انار

  طرز تهیه: انار را دانه کرده وداخل یک بادکنک رو خوب شسته،، بعد انار‌ها را داخلش بریزید وسپس ژله به رنگ قرمز تهیه کرده و وقتی خوب خنک شد، در بادکنک ریخته وبه شکل دایره فرم داده وبادکنک را گره زده داخل کاسه و در یخچال بگذارید.   پس از چند ساعت که ژله

آموزش ژله بادکنکی انار

 

طرز تهیه:
انار را دانه کرده وداخل یک بادکنک رو خوب شسته،، بعد انار‌ها را داخلش بریزید وسپس ژله به رنگ قرمز تهیه کرده و وقتی خوب خنک شد، در بادکنک ریخته وبه شکل دایره فرم داده وبادکنک را گره زده داخل کاسه و در یخچال بگذارید.

 

پس از چند ساعت که ژله خوب سفت شد و خودش را گرفت خیلی آرام با نوک کارد، بادکنک را پاره کرده وژله رو بیرون بیاورید و در ظرف پیرکس بگذارید. البته دقت کنید که دانه‌های انار باید زیاد باشد و در آخر هم از کاکل سر انار برای تزیین انار استفاده کنید.

READ
طرز تهیه پیش غذا لبنانی بابا غنوج /دسر
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *