طرز تهیه کیک کشک و بادمجان
مواد لازم برای کیک کشک و بادمجان : نان تست به اندازه کافی بادمجان سرخ شده 4 الی 5 عدد کشک 1 شیشه کوچک ( به اندازه لازم ) پیاز سرخ شده 2 قاشق غذاخوری سیر سرخ شده 1 عدد بزرگ نعنا داغ برای تزیین ماست 3 قاشق غذاحوری سرپر گردوی خرد شده به مقدار لازم طرز تهیه کیک
مواد لازم برای کیک کشک و بادمجان :
نان تست به اندازه کافی
بادمجان سرخ شده 4 الی 5 عدد
کشک 1 شیشه کوچک ( به اندازه لازم )
پیاز سرخ شده 2 قاشق غذاخوری
سیر سرخ شده 1 عدد بزرگ
نعنا داغ برای تزیین
ماست 3 قاشق غذاحوری سرپر
گردوی خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه کیک کشک و بادمجان :
بادمجان های سرخ شده را خوب له می کنیم.
سیر داغ و پیاز داغ و 3 قاشق غذاخوری گردوی خرد شده را با هم مخلوط کرده و به اندازه ی دلخواه کشک می ریزیم و هم می زنیم.
1 ردیف نان تست کف ظرف مورد نظر می چینیم.
یک مقدار از کشک و بادمجان روی نانها میریزیم و خوب صاف می کنیم تا به نانها بچسبند.
1 ردیف دیگه نان تست روی کشک بادمجان چیده و این کار را هرچقدر که مواد داریم انجام می دهیم.
روی ردیف آخر فقط نان می گذاریم و ماست و کشک را با هم قاطی و اطراف و روی آن را می پوشانیم.
سوران
برچسب ها :آشپزی ، آموزش کیک کشک و بادمجان ، دستور تهیه کیک کشک و بادمجان ، روش تهیه کیک کشک و بادمجان ، طرزتهیه کیک کشک و بادمجان ، کشک بادمجان ، کیک کشک و بادمجان ، گل بانو ، نحوه پخت کیک کشک و بادمجان ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0