آموزش تصویری پاناکوتای انار
پاناکوتا یک دسر خیلی خوشمزه هست که میشه با توجه به فصل از میوه ها مختلف همون فصل در ان استفاده کرد پاناکوتا انار یک دسر عالی برای شب یلداست مواد لازم پاناکوتا انار: ژله انار : یک بسته انار : یک عدد خامه :۲۰۰ گرم شیر : نصف لیوان شکر یا عسل : ۱
پاناکوتا یک دسر خیلی خوشمزه هست که میشه با توجه به فصل از میوه ها مختلف همون فصل در ان استفاده کرد پاناکوتا انار یک دسر عالی برای شب یلداست
مواد لازم پاناکوتا انار:
ژله انار : یک بسته
انار : یک عدد
خامه :۲۰۰ گرم
شیر : نصف لیوان
شکر یا عسل : ۱ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین : ۱ قاشق غذاخوری
وانیل : نصف قاشق چایی خوری
طرز تهیه پاناکوتا انار:
ابتدا ژله انار را با یک لیوان ابجوش به خوبی مخلوط میکنیم تا اثری از دونه ها ژله باقی نمونه سپس یک لیوان کمتر اب سرد بهش اضافه میکنیم و در لیوان یا ظرف مورد نظر میرزیم اگر میخواهید دسر شما به صورت مورب باشد میتوانید لیوان ها یا جام ها را مانند شکل زیر به صورت مورب در یک ظرف بگذارید میتوانید برا فیکس شدن جامها یا لیوانها ظرف مورد نظر را پر از شکر یا نمک کنید تا جامها تکون نخورد و بعد ژله را درون جامها ریخته و مقداری دونه انار هم به آن اضافه کنید تا جایی که از جامها لبریز نشود و بگذارید در یخچال تا خوب بندد
حال برای تهیه پاناکوتا وانیلی ابتدا خامه و شیر شکر را با هم خوب روی حرارت ملایم به خوبی مخلوط میکنیم تا بجوشد و شکر حل شود و بعد وانیل را اضافه کنید
و در آخر پودر ژلاتین را اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم و سریع از روی حرارت بر میداریم
وقتی پودر ژلاتین خوب حل شد از صافی رد میکنیم
و میگذاریم تا سرد شود حال جامها را از یخچال بیرون می آوریم و و پاناکوتا را روی ژله بسته شده میریزیم و دوباره در یخچال میگذاریم تا بندد
وقتی پاناکوتا هم بست جامها را بیرون می آوریم و روی اون را با خامه یا دونه انار تزئین میکنیم
برچسب ها :آموزش تصویری پاناکوتای انار ، پاناکوتای انار ، پاناکوتای انار ویژه شب یلدا ، دستور تهیه پاناکوتای انار ، دسر ویزه شب یلدا ، روش تهیه پاناکوتای انار ، طرز تهیه پاناکوتای انار ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0