طرز تهیه لاهماجون داخل تابه(ترکیه)

سیر (رنده شده ریز) ۱ حبه به دلخواه روغن مایع ۱تا۲ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی (پوست گرفته ورنده شده) ۳تا۴ عدد گوشت (چرخ کرده) ۳۰۰گرم پیاز (خیلی ریز خرد شده) ۱عدد جعفری (ریز خرد شده) مقداری به دلخواه نمک و ادویه و فلفل سیاه مقداری به دلخواه مواد
سیر (رنده شده ریز) ۱ حبه به دلخواه |
روغن مایع ۱تا۲ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی (پوست گرفته ورنده شده) ۳تا۴ عدد |
گوشت (چرخ کرده) ۳۰۰گرم |
پیاز (خیلی ریز خرد شده) ۱عدد |
جعفری (ریز خرد شده) مقداری به دلخواه |
نمک و ادویه و فلفل سیاه مقداری به دلخواه |
مواد خمیر :
خمیر مایه خشک فوری ۱ قاشق غذاخوری |
آرد ۲ تا ۳ لیوان |
شکر ۲ قاشق غذاخوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
آب ولرم ۱ لیوان |
روغن مایع ۴قاشق غذاخوری |

طرز تهیه :
ابتدا مواد میانی خمیر رو داخل کاسه ای خوب ورز می دهیم بعد خمیر رو با وردنه یا دست داخل تابه چرب شده خیلی نازک باز می کنیم و از مواد گوشتی روی خمیر با دست پخش و پهن میکنیم ……
طرز تهیه خمیر
بنا به گزارش آکاایران : ابتدا شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط بعد آب ولرم رو اضافه میکنیم و میزاریم تا خمیر مایه پف کنه و عمل بیاذ……بعد داخل خمیر مایه عمل آمده روغن مایع و نمک و آرد رو اضافه میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و حالا خمیر رو خوب ورز می دهیم و یا 100 مرتبه خمیر رو بکوبید بعد روی خمیر رو پوشانده و یک ساعت استراحت دهید……………
حالا روی حرارت خیلی کم با شعله پخش کن با در بسته میگذاریم تا زمانی که تست کردیم و دیدیم خمیر و مواد گوشتی پخته روی اجاق قرار میدهیم….بعد از پخته شدن در تابه رو بزارین بمونه تا لاهماجون نرم و قابل رول کردن بشه ….و با لیمو و جعفری به همراه دوغ خنک میل کنید…
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0