کد خبر : 1389
تاریخ انتشار : یکشنبه 27 مرداد 1392 - 23:42

طرز تهیه ژله آکواریومی/دسر

طرز تهیه ژله آکواریومی/دسر

در داخل ظرفی که برای تهیه و فرم دادن ژله انتخاب کرده اید آب سرد بریزید و خالی کنید تا ظرفتان خیس شود و بعد برای چند دقیقه آن را داخل فریزر قرار دهید و بعد ژله یا دسر مایع را در آن بریزید.

 

طرز تهیه ژله آکواریومی

 

[box type=”success” align=”aligncenter” class=”http://www.golbano.ir/” ] ژله ای که به این سادگی درست میشود خودش را در ظرفی مناسب یا با تزئینی زیبا بهتر نشان میدهد. یک غذای خوب سه جنبه داره: مزه غذا که ۵۰ ، دوم قیاقه غذا ودر نهایت عطر و بوی غذا که ۱۰ درصد جذابیت غذا را شامل می شود. [/box]مواد لازم برای تهیه ژله آکواریومی:

-ژله آبی

-پاستیل به شکل ماهی و …

-شکلات های سنگی

 

برای تهیه این ژله از ژله آبی رنگ استفاده می کنیم ومی توانید توی تنگ ماهی درست کنید تا واقعی تر به نظر بیاد .یا توی ظرف پیرکس مستطیل که تداعی آکواریوم بشه.از پاستیل به شکل ماهی، کوسه، ستاره دریایی و… وهمچنین پاستیل هایی که الان به اسم پاستیل ترش فروخته می شه به عنوان گیاهان دریایی و جلبک میتوان برای تهیه این ژله استفاده کرد.

طرز تهیه ژله آکواریومی:

ژله رو طبق دستور روی قوطی درست می کنیم.و اون رو توی یخچال می ذاریم.تا زمانی که به غلظت سفیده تخم مرغ برسه.مواظب باشید کاملا بسته نشود.شکلات های سنگی رو ته ظرف میریزیم و ژله رو با قاشق آروم روی اونها می ریزیم.بعد با انبر شیرینی ماهی ها و گیاهان دریایی رو توی ژله می گذاریم.

 

READ
آموزش کیک سرخ کردنی ( تابه ای )

درباره درست کردن ژله حتما” خیلی شنیده اید. شما با خرید یک  بسته پودر ژله و خواندن دستور پشت بسته ژله به راحتی می توانید ژله خوشمزه و خوشرنگی را درست کنید.برای درست کردن ژله نیاز به آب سرد و آب جوش به یک میزان است.

 

اما ژله ای که به این سادگی درست میشود خودش را در ظرفی مناسب یا با  تزئینی زیبا بهتر نشان میدهد. یک غذای خوب سه جنبه داره: مزه غذا که ۵۰ ، دوم قیاقه غذا  ودر نهایت عطر و بوی غذا که ۱۰ درصد جذابیت غذا را شامل می شود.

 

برگرداندن ژله:

در داخل ظرفی که برای تهیه و فرم دادن  ژله انتخاب کرده اید آب سرد بریزید و خالی کنید تا ظرفتان خیس شود  و بعد برای چند دقیقه آن را داخل فریزر قرار دهید و بعد ژله یا دسر مایع را در آن بریزید.

بعد از بستن ژله اول لبه های ژله را با  کارد از قالب جدا کنید و برای چند ثانیه قالب را در ظرف آب جوش قرار دهید و بعد یک ظرف مسطح رو خیس کنید و روی دهانه قالب ژله قرار دهید و بعد دستتون را  بر گردانید .با این کار(خیس کردن ظرف) می توانید در صورتی که ژله وسط ظرف نبود با یه تکان آن را  وسط ظرف بیاورید.

READ
طرز تهیه حلوای هویج توپکی بسیار زیبا و متفاوت

نکاتی در رابطه با ژله:

هیچ گاه از آناناس تازه برای تهیه ژله استفاده نکنید. آناناس شامل آنزیمی است که مانع از بسته شدن ژله خواهد شد.برای تزیین ژله از کمپوت آناناس استفاده کنید. می توانید آناناس تازه را برای مدت کوتاهی مثلا ۵ دقیقه بجوشانید تا آنزیم آن از بین برود.درباره آناناس کال، راهکار لذیذی توصیه می کنیم.قسمت سر و پوست آن را جدا کنید. ورقه ورقه ببرید و در ظرفی بریزید. روی آن را با آب و شکر بپوشانید و چند دقیقه بجوشانید. سپس درون یخچال قرار دهید تا ترد و خوشمزه شود.

منبع:خوش بیان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *