دستور تهیه فالوده شیرازی
مواد لازم: آب نیم لیتر شکر یک و نیم پیمانه گلاب یک چهارم پیمانه رشته برنجی های چینی به مقدار لازم قابل ذکر اینکه رشته برنجی چینی در تمام سوپر مارکت ها یافت میشه. طرز تهیه: آب و شکر و گلاب را با هم مخلوط می کنیم تا شکر کاملا حل بشه
مواد لازم:
آب | نیم لیتر |
شکر | یک و نیم پیمانه |
گلاب | یک چهارم پیمانه |
رشته برنجی های چینی | به مقدار لازم |
قابل ذکر اینکه رشته برنجی چینی در تمام سوپر مارکت ها یافت میشه.
طرز تهیه:
آب و شکر و گلاب را با هم مخلوط می کنیم تا شکر کاملا حل بشه و محلول تقریبا حالت اشباع پیدا می کنه و کمی کشدار میشه. اگر می خواهید مثل من ظرف را در فریزر بگذارید بهتره از یک ظرف فلزی برای این کار استفاده کنید تا زودتر نتیجه بگیرید. صد البته میشه با دستگاه بستنی ساز هم این کار را کرد ولی من خودم این طریق را ترجیح می دهم.
رشته های چینی را توی آب جوش می ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه تا یک ربع روی حرارت ملایم می پزیم. وقتی رشته ها کاملا نرم شد و کمی هم لعاب دار آنها را داخل آبکش ریخته و آب سرد زیاد روش می ریزیم و میگذاریم تا آب اضافی اش برود.
بعد از حدود ۲-۳ ساعت ظرف را از داخل فریزر در میاریم و با قاشق بهم می زنیم و رشته های چینی را داخلش ریخته و خیلی آروم طوری که رشته ها از هم نپاشه شروع به هم زدن می کنیم.
فالوده شما حاضر است.
نوش جان
نکته:اگر رشته ها را زود از روی آتش بردارید ممکن است در آخر کار که رشته ها را توی یخ می ریزید اون حالت سفتی که برای فالوده لازمه را نداشته باشه. پس حتما بگذارید خوب بپزه.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش فالوده شیرازی ، درست کردن فالوده شیرازی ، دستور تهیه فالوده شیرازی ، دسر ، روش تهیه فالوده شیرازی ، طرز تهیه فالوده شیرازی ، غذا ، فالوده شیرازی ، گل بانو ، نحوه درست کردن فالوده شیرازی ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0