آموزش دلمه مکزیکی با نان لواش
در این مطلب آموزش تهیه دلمه نان لواش مکزیکی را برای بازدیدکنندگان گرامی آماده کرده ایم برای مشاهده آموزش این پست را دنبال کنید مواد لازم برای طبخ دلمه لواش برنج : يك پيمانه ، لوبيا چيتي : يك پيمانه ، گوشت چرخكرده : 250 گرم ، پنير پيتزا : 200 گرم جعفري خرد شده :
در این مطلب آموزش تهیه دلمه نان لواش مکزیکی را برای بازدیدکنندگان گرامی آماده کرده ایم
برای مشاهده آموزش این پست را دنبال کنید
مواد لازم برای طبخ دلمه لواش
برنج : يك پيمانه ، لوبيا چيتي : يك پيمانه ، گوشت چرخكرده : 250 گرم ، پنير پيتزا : 200 گرم
جعفري خرد شده : 1 قاشق غذاخوري ، گوجهفرنگي رنده شده : 1 پيمانه ، پياز متوسط : 1 عدد
نان لواش : به تعداد لازم ، روغن مايع : به ميزان لازم ، نمك و فلفل قرمز : به ميزان لازم
آموزش طرز تهیه دلمه مکزیکی با نان لواش
طرز تهیه دلمه لواش
برنج را به مدت 1 ساعت خيس كرده به همراه 2 ليوان آب ، 1 قاشق روغن ، جعفري خرد شده ، مقداري نمك و گوجه فرنگي رنده شده روي حرارت بگذاريد تا پخته شود و به صورت كته دربيايد. لوبيا چيتي را از 12 ساعت قبل ، خيس كرده و با 1 ليوان آب بپزيد. پس از پخته شدن با برنج كته شده مخلوط كنيد ، اين غذا داراي طعم تند است. در صورت دلخواه فلفل بيشتري به آن اضافه كنيد. گوشت چرخكرده را با پياز رنده شده در روغن تفت دهيد و به مخلوط كته و لوبيا اضافه كنيد.
نکته : ميتوان به جاي گوشت چرخكرده از نصف سينه مرغ خرد شده استفاده كرد به اين ترتيب كه سينه مرغ ريز شده را با پياز نگيني خرد شده تفت دهيد. نانهاي لواش را در اندازه 20×25 برش بزنيد و از مخلوط آماده شده دو قاشق غذاخوري در بين نان قرار دهيد ، نان را لوله كنيد ، وقتي همه نانها آماده شدند در يك ظرف بچينيد. سطح آن را با پنير پيتزاي رنده شده بپوشانيد و در فري كه از قبل گرم شده در دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 تا 30 دقيقه قرار دهيد.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش انواع دلمه ، آموزش دلمه مکزیکی با نان لواش ، دستور تهیه دلمه مکزیکی با نان لواش ، روش تهیه دلمه مکزیکی با نان لواش ، طرز تهیه دلمه مکزیکی با نان لواش ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0