کد خبر : 13661
تاریخ انتشار : شنبه 12 اردیبهشت 1394 - 10:30
طرز تهیه نخودهای برشتهی تند
نخودهای برشتهی تند، فوقالعاده تردند، میانوعدهای پرادویه و کوچک. این یکی از میانوعدههایی است که از خوردنش لذت خواهید برد. مواد لازم: مخصوص ۱ و نیم فنجان. ۲ فنجان نخود کنسروی، شسته و آبکش شده ۱ قاشق سوپخوری آب لیمو ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون ۱قاشق چایخوری شکر قهوهای ۱
نخودهای برشتهی تند، فوقالعاده تردند، میانوعدهای پرادویه و کوچک. این یکی از میانوعدههایی است که از خوردنش لذت خواهید برد.
مواد لازم:
مخصوص ۱ و نیم فنجان.
- ۲ فنجان نخود کنسروی، شسته و آبکش شده
- ۱ قاشق سوپخوری آب لیمو
- ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون
- ۱قاشق چایخوری شکر قهوهای
- ۱ و ½ قاشق چایخوری پودر زیرهی سبز
- ½ قاشق چایخوری پودر گشنیز
- ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
- ۱ قاشق چایخوری ادویهی هندی garam masala
- کمی پودر فلفل سیاه
- کمی پودر فلفل قرمز، جهت مزهدار کردن
- ½ قاشق چایخوری نمک، جهت مزهدار کردن
آمادهسازی مواد: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه
مجموع زمان: ۲ ساعت و ۳۵ دقیقه
طرز تهیه:
- فر را از قبل در دمای ۴۰۰ درجهی فارنهایت ( ۲۰۰ درجهی سانتیگراد) گرم نمائید. یک ورق آلومینیوم روی سینی فر پهن کنید.
- نخودها، آب لیمو، روغن زیتون، شکر قهوهای، زیرهی سبز، گشنیز، دارچین، ادویهی garam masala، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک را در کاسهای با هم خوب مخلوط کنید. یک لایه از مخلوط نخود و مواد را روی ورق آلومینیوم پخش کنید.
- به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه نخودهای مواد خورده را در فری که از قبل گرم نموده بودید، قرار دهید تا برشته و ترد شوند، مادامی که نخودها کمی جمع شوند و لکههای قهوهای روی آنها نمایان شود؛ هر از گاهی سری به آنها بزنید و کمی جابهجایشان کنید. سپس از فر خارج نمائید و اجازه دهید تا پیش از سرو در دمای اتاق خنک شوند.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش نخودهای برشتهی تند ، درست کردن نخودهای برشتهی تند ، دستور تهیه نخودهای برشتهی تند ، طرز تهیه نخودهای برشتهی تند ، گل بانو ، نخود ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0