c
این ایده برای تهیه میانوعدهای فوقالعاده سالم است زیرا تخمههای کدو حلوایی سرشار از پروتئین، منیزیم، آهن و حتی روی هستند.
آنها را روی سیبها بمالید، به اندازه یک قاشق روی جوی دو سر بریزید یا حتی فرزندانتان را با کرهی کدو حلوایی سالم و ساندویچ مربا تقویت کنید .
طرز تهیه کرهی خانگی تخمههای کدو حلوایی با شیره افرا :
تخم کدو حلوایی طبیعی را برشته کرده و با شیره درخت افرا و نمک دریا مخلوط نموده و جایگزین کره بادام زمینی کنید.
مدت آمادهسازی مواد: ۵ دقیقه / زمان پخت:۱۵ دقیقه / زمان استراحت:۲۰ دقیقه / مجموع زمان مورد نیاز:۴۰ دقیقه
مواد لازم :
- ۳و ¼ فنجان تخمه خامِ کدو حلوایی (پوست کنده)
- 4-3 قاشق سوپخوری شیره خالص افرا (بستگی به ذائقه افراد به شیرینی دارد)
- ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
- ¼ قاشق چای خوری نمک دریا
طرز تهیه:
فر را از قبل در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم نمائید و سینی فر را با کاغذ ویژه شیرینیپزی بپوشانید.
یک لایه از تخمههای خام کدو حلوایی را بر روی کاغذ پخش کنید و اجازه دهید برای مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه پخته شوند یا تا زمانی که رنگ دانهها طلایی شوند.
تخمهها را از فر خارج کنید و برای مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید استراحت کنند و خنک شوند.
تخمهها را در یک مخلوط کن با سرعت بالا یا غذاساز بریزید.
برای مدت ۵ دقیقه با سرعت بالا و یا تا زمانی که مخلوطی نرم و خامهای حاصل شود، بزنید. (شاید مجبور شوید چند بار در حین کار متوقف شده و ته ماندههای اطراف مخلوط کن را جمع کنید).
هنگامی که تخمهها مخلوط شدند، مابقی مواد که در بالا ذکر شد را به آن بیافزائید و دوباره مخلوط کنید.
کرهی تخمههای کدو حلوایی را درون شیشهی مخصوص مربا بریزید، این کره را میتوانید به مدت ۱ تا ۱ونیم هفته در یخچال نگه دارید.