خواص گشنیز، از کمک به لاغر شدن تا تاخیر در خراب شدن غذاها
دانشمندان میگویند خوردن هر چه بیشتر سبزیها، مثلاً گشنیز، خطر چاقی، دیابت و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد، مو و پوست شفافتری درست میکند و درحالیکه انرژی شما را بالا میبرد، وزنتان را پایین میآورد. گشنیز سرشار از آنتیاکسیدان است و به همین دلیل، اگر روغن برگ آن را به غذاهای دیگر بزنید، مانع از
دانشمندان میگویند خوردن هر چه بیشتر سبزیها، مثلاً گشنیز، خطر چاقی، دیابت و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد، مو و پوست شفافتری درست میکند و درحالیکه انرژی شما را بالا میبرد، وزنتان را پایین میآورد.
گشنیز سرشار از آنتیاکسیدان است و به همین دلیل، اگر روغن برگ آن را به غذاهای دیگر بزنید، مانع از خراب شدن آنها میشود یا خرابیشان را عقب میاندازد. برگ گشنیز همچنین ویژگیهای آنتی باکتریال دارد. علاوه بر این، بهعنوان تصفیهکننده طبیعی آب، روی آن تحقیقشده است.
خوردن آن باعث میشود غذایتان بدون اینکه نمک، چربی یا کالری بیشتری بگیرد، طعم متفاوتی پیدا کند.
خوردن آن باعث میشود غذایتان بدون اینکه نمک، چربی یا کالری بیشتری بگیرد، طعم متفاوتی پیدا کند.
برچسب ها :خواص دارویی گشنیز ، خواص دارویی گیاهان ، خواص درمانی گشنیز ، خواص گشنیز، از کمک به لاغر شدن تا تاخیر در خراب شدن غذاها ، سلامت ، گل بانو ، گیاهان دارویی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0