طرز تهیه :
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
در یک کاسه بزرگ سفیده تخم مرغ، وانیل، دارچین، آرد و شکر را مخلوط کنید. خمیر بسیار شل خواهد بود.
با یک قاشق کوچک ۱ قاشق سوپخوری از خمیر را داخل سینی فر آماده شده بریزید. با پشت قاشق خمیر را صاف کنید تا شکل دایره ای پیدا کند. این مرحله را برای باقی خمیر هم تکرار کنید به صورتی که دو تا سه دایره روی سینی فر داشته باشید.
شیرینی ها را ۵ تا ۷ دقیقه تا زمانی که لبه های آن شروع به قهوه ای شدن کند در فر بپزید.
شیرینی را از فر بیرون بیاورید و یادداشت شانسی را واسط آن بگذارید.
سپس با یک کاردک تخت با دقت شیرینی را از سینی جدا کنید و آن را از وسط تا به زنید سپس لبه های آن را به داخل بپیچانید. مانند شکل. تا شیرینی فرم شیرینی شانسی را پیدا کند. شیرینی ها ۳۰ ثانیه بعد از شکل دادن به آنها سفت می شوند.
به عنوان تزئین اختیاری می توانید خرده شکلات ها را در ماکروویو طی دوره های ۲۰ ثانیه ای آب کنید سپس شیرینی های سفت شده را در آن فرو ببرید. بلافاصله مواد تزئینی را روی شیرینی شکلاتی شده بریزید و بگذارید سفت شود.
نکته:
دلیل اینکه می گوییم دو یا سه شیرینی را با هم بپزید این است که اگر تعداد بیشتری شیرینی را همزمان پخته باشید تزئین کردن آنان با یادداشت شانسی قبل از اینکه سفت شوند کار سختی خواهد بود و آخری ها ممکن است حسابی سفت شده باشند. اینکه تنها دو تا سه شیرینی را با هم بپزید باعث می شود مطمئن باشید وقت کافی برای شکل دادن به شیرینی های شانسی خواهید داشت.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0