کد خبر : 13359
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 27 فروردین 1394 - 12:14

طرز تهیه شیرینی اسنو بال

طرز تهیه شیرینی اسنو بال

  مواد لازم : پرک بادام : یک دوم پیمانه روغن جامد 50 : یک پیمانه ( این روغن در لوازم قنادی ها موجود است) آرد گندم : دو و یک دوم پیمانه نمک : یک چهارم قاشق چایخوری پودر قند : یک پیمانه وانیل : یک قاشق چای خوری پودر قند برای رویه شیرینی

طرز تهیه شیرینی اسنو بال

 

مواد لازم :

پرک بادام : یک دوم پیمانه

روغن جامد 50 : یک پیمانه ( این روغن در لوازم قنادی ها موجود است)

آرد گندم : دو و یک دوم پیمانه

نمک : یک چهارم قاشق چایخوری

پودر قند : یک پیمانه

وانیل : یک قاشق چای خوری

پودر قند برای رویه شیرینی

در ابتدا فر رو گرم میکنیم و پرک بادام رو در سینی ریخته و با حرار 170 درجه سانتی گراد به مدت 6 دقیقه در فر میزاریم

بعد میزاریم تا خنک بشه و بعد با دستگاه اونو پودر میکنیم

در یک ظرف ابتدا روغن رو میریزیم و یا با دست یا با همزن میزنیم تا نرم بشه و یکنواخت

بعد پودر قند و وانیل رو اضافه میکنیم و خوب میزنیم یا با دست مخلوط میکنیم بعد پودر بادام و نمک و آرد رو اضافه میکنیم فقط آرد رو در چند مرحله اضافه کنید …و خوب ورز بدید تا آرد به خورد روغن بره و خمیر منسجم بشه

حرارت فر رو روی 165 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و یک کاغذ روغنی در سینی بندازید و از خمیر به اندازه یه گردو کوچیک بردارید و توپی شکل بدید فقط توجه داشته باشید که روش شکافی نمونه بعد در فر بزارید تا به مدت 15 دقیقه بپزه

READ
آموزش صداقت داشتن به کودکان /روانشناسی

بعد از فر در بیارید و بزارید تا خنک بشه وقی خنک شد اونو در پودر قند بغلطونید

منبع :آشپزی لذت بخش با سرآشپز و زیتون سیاه

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *