با سلام این ترشی که می خواهم تو این پست بذارم یک نوع ترشی هست که هم به تنهایی مصرف می شود و هم به همراه سالاد کاهو و از آب این ترشی که خیلی خوش رنگ هست می توان برای رنگی کردن سس مایونز استفاده کرد

 

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

 
مواد لازم :

کلم قرمز                 یک عدد کوچک

سیر                               دو حبه

نمک                        به میزا ن لازم

سرکه                      به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا کلم قرمز را شسته و چهار قاچ می کنیم (به دلیل سهولت در خرد کرد ن)بعد آنرا با دست یا رنده خرد می کنیم سپس کلم خرد شده را در یک سبد ریخته وروی آن به اندازه نمک پاشیده و دو الی سه ساعت می گذاریم تا بماندسپس سیررا پوست کنده ودرون ظرف مورد نظر ریخته سپس کلم قرمز را روی سیر ریخته و بعد تا جایی که روی کلم را بگیرد سرکه می ریزیم و بعد نمک ترشی را اندازه کرده و به مدت دو الی سه هفته درون یخچال می گذاریم تا جا بیفتد.

READ
طعم خوش بهار با کیک توت فرنگی

 

 نکات:

  1. اندازه خرد کردن کلم بستگی به مورد استفاده آن دارد برای سالاد آن را با رنده ریز خرد میکنیم
  2. در دستور اصلی ترشی سیر وجود ندارد و لی چون طعم خوشی به ترشی می دهد من استفاده کردم
  3. نمک پاشی کلم به این دلیل است که بوی خاص کلم را بگیرد و آب تلخش خارج شود.

آب ترشی کلم قرمز

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

عکس ترشی کلم قرمز از نزدیکتر

طرز تهیه ترشی کلم قرمز