کد خبر : 13298
تاریخ انتشار : دوشنبه 24 فروردین 1394 - 12:17

طرزتهیه کباب برگ

طرزتهیه کباب برگ

كباب برگ براي تهيه کباب برگ بايد از گوشت راسته گوساله يا گوسفند استفاده نمود، نکته قابل توجه براي کباب خوب انتخاب گوشت آن است که بايد نرم باشد(بوسيله گردهاي مخصوص نرم کننده گوشت را نرم و ترد نمود) ولي بهتر است گوشت را با آب پياز و فلفل 24 ساعت قبل آماده و نرم

bargh.bmp

كباب برگ

براي تهيه کباب برگ بايد از گوشت راسته گوساله يا گوسفند استفاده نمود، نکته قابل توجه براي کباب خوب انتخاب گوشت آن است که بايد نرم باشد(بوسيله گردهاي مخصوص نرم کننده گوشت را نرم و ترد نمود) ولي بهتر است گوشت را با آب پياز و فلفل 24 ساعت قبل آماده و نرم نمود. انواع کباب بايد در عين پختگي زياد خشک نشود .
مواد لازم ( براي 6 نفر):

1- گوشت راسته پاک کرده يک کيلو و نيم
2- پياز دو سه عدد
3- روغن زيتون يک استکان
4- فلفل به مقدار کم
طرز تهيه کباب برگ :

کباب را مي توانيم به هر اندازه که ميل داريم پهن کنيم به اين ترتيب که راسته را روي تخته ميگذاريم به اندازه اي که ميل داريم پهناي کباب بشود يک قطعه جدا ميکنيم مثلا پهنا چهار انگشت وآن قطعه را پهلوي قطعات ديگر ميگذاريم قطعات ديگر گوشت ميگذاريم قطعات ديگر را ميبريم( با اين عمل پهناي تمام گوشتها بيک اندازه ميشود)، بعد گوشت را بقطر نيم سانتيمتر ورقه ورقه مي کنيم و آماده ميگذاريم،سپس پياز را نرم رنده ميکنيم و روغن زيتون و فلفل را با پياز رنده شده مخلوط ميکنيم و گوشت را در اين مايه مي خوابانيم و مي گذاريم لااقل يکشب بماند بعد گوشتها را به سيخ کشيده و کمِي روي آن را با کارد ميکوبيم و روي حرارت ملايم کباب ميکنيم و گاهي سيخها کباب را بر ميگردانيم کباب با يد در عين پختگي زياد خشک نشود و آبدار باشد بعد کبابها را در ديس ميکشيم و روي آنها را کمي نمک ميپاشيم و کمي هم کره روي آن ميگذاريم و اطراف آنرا با پياز خلال کرده و جعفري تزئين ميکنيم – کباب را نبايد هيچ وقت لاي نان قرار داد زيرا آب کباب به خورد نان مي رود و خشک مي شود .
در صورتيکه بخواهيم از گردهاي نرم کننده مخصوص گوشت استفاده کنيم براي هر يک کيلو گوشت يک قاشق مربا خوري از گرد نرم کننده را با پياز رنده شده مخلوط مي کنيم و نيم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در اين مايه ميخوابانيم . ممکن است بدون روغن زيتون هم گوشت کباب را آماده کرد

READ
تهیه بستنی رژیمی لیمو و هندوانه/دسر

منبع :ایران شفت

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *