طرز تهیه نرگس کباب افغانستانی
افغانى هاى عزيز به شيوه هاى مختلف اين كوفته نرگسى را درست ميكنند بعضى ها با گوشت گوسفند بعضى ها با گوشت گوساله. این غذا با گوشت مرغ آماده شده است.
اين غذا جزء يكى از معروفترين غذاهاى افغانى به شمار مي آید.
افغانى هاى عزيز به شيوه هاى مختلف اين كوفته نرگسى را درست ميكنند بعضى ها با گوشت گوسفند بعضى ها با گوشت گوساله. این غذا با گوشت مرغ آماده شده است.
.
مواد لازم نرگس كباب براى ٦ نفر
گوشت چرخ شده مرغ: ٣٠٠ گرم
پياز: يك عدد بزرگ
سير: ٦ حبه
گشنيز تازه: ٥٠ گرم
تخم مرغ جوشانده: ٦ عدد
ادويه شامل: زرد چوبه، فلفل سياه و تخم گشنيز.
.
طرز تهيه:
در ابتدا تخم مرغ را بجوشانيد و در يخچال يا جاى سرد بگذاريد تا كاملاً سرد شود.
گوشت را كه چرخ كرديد گشنيز تازه را نيز همراه با گوشت چرخ كنيد و بعداً يك عدد پياز را در يك ظرف جداگانه چرخ كنيد و آبش را بگيريد و به گوشت اضافه كنيد و حبه هاى سير را هم رنده كرده اضافه كنيد سپس ادويه ها و نمك را اضافه كنيد و گوشت را وَرز بدهيد و به مدت ده دقيقه در يخچال يا يكجاى سرد بگذاريد، بعد از ده دقيقه مثل تصاوير گوشت را در كفِ دستتان صاف نموده و تخم مرغ را در بين اش بگذاريد و به همين ترتيب همه كوفته ها را آماده كنيد بعداً كه تمام شد در روغن مُلايم سرخش كنيد و با يك كفگير پلاستيكى يا چوبى مُدام بگردانید تا بهتر بپزد اما اجازه ندهید تا كاملاً بپزد بعداً كوفته ها را در آبکش بریزید تا روغنش گرفته شود وبگذاريد تا سرد شود بعد از سرد شدن مثل تصوير چهارم از وسط برش دهید و دوباره در روغن سرخش كنيد تا قسمت وسطى اش هم بپزد و سرخ شود بعداً كه تمام شد ميتوانيد بصورت دلخواه تان تزيين اش كنيد.
نوش جان.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش نرگس کباب افغانستانی ، خارجی ، دستور پخت نرگس کباب افغانستانی ، دستور تهیه نرگس کباب افغانستانی ، زوش تهیه نرگس کباب افغانستانی ، طرز تهیه نرگس کباب افغانستانی ، غذا ، غذای ملل ، نرگس کباب افغانستانی ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0