کد خبر : 1287
تاریخ انتشار : یکشنبه 20 مرداد 1392 - 0:26

آموزش وطرز تهیه غذای عربی مجبوس/آشپزی

آموزش وطرز تهیه غذای عربی مجبوس/آشپزی

تکه های مرغ را به همراه زردچوبه، چوب دارچین، ۳ عدد از میخک درسته، فلفل سیاه نکوبیده، هل و رنده گوجه فرنگی روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید تا پخته شود بطوریکه آب آن تمام نشود

مجبوس[box type=”success” align=”aligncenter” class=”http://www.golbano.ir” ]مجبوس یا مکبوس یک غذای عربی می باشد که مخلوطی از پلو با ادویه های مختلف بهمراه مرغ می باشد. با درست کردن این غذا طعم و مزه ای متفاوت را تجربه می کنید. [/box]

مواد لازم برای ۴ نفر

  • برنج: ۴ پیمانه
  • مرغ: ۴ تکه
  • پیاز: ۱ عدد، نگینی ریز شده
  • گوجه فرنگی: ۵ تا ۴ عدد رنده شده
  • تخم گشنیز: ۱ قاشق چایخوری
  • رازیانه: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه نکوبیده: ۱ قاشق مرباخوری
  • میخک درسته: ۳ تا ۵ عدد
  • چوب دارچین: ۲ عدد
  • هل درسته: ۵ دانه
  • زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه

مرحله ۱ – تکه های مرغ را به همراه زردچوبه، چوب دارچین،  ۳ عدد از میخک درسته، فلفل سیاه نکوبیده، هل و رنده گوجه فرنگی روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید تا پخته شود بطوریکه آب آن تمام نشود.

مرحله ۲ – مرغ ها را پس از پختن از آب آن جدا کرده و آب باقیمانده را برای پخت برنج کنار بگذارید. ( ادویه های درسته را از آب مرغ جدا نکنید تا هنگام پخت برنج طعم و مزه مطبوعی بخود بگیرد.)

مرحله ۳ – تخم گشنیز، رازیانه، میخک و زیره سبز را با یکدیگر آسیاب کرده و کنار بگذارید.

مرحله ۴ – برنج را که از قبل شسته و خیس کرده اید با آب مرغ پیمانه کرده و روی حرارت گذاشته تا آب مرغ بخورد برنج برود.

READ
اموزش سوپ دریایی خوشمزه

مرحله ۵ – مرغ ها را بهمراه ۱ قاشق چایخوری از ادویه های آسیاب شده لا به لای برنج داده و دم کنید، یعد از اینکه برنج دم کشید آنرا در ظرف مورد نظر کشیده و سرو نمائید.

منبع : ملک بانو

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *