کد خبر : 12808
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 23 بهمن 1393 - 22:20

آموزش مرینیت کردن ماهی

آموزش مرینیت کردن ماهی

مرینیت کردن ماهی(مزه دار کردن قبل از پخت)

مرینیت کردن ماهی(مزه دار کردن قبل از پخت)

مرینیت کردن ماهی(مزه دار کردن قبل از پخت)


شاید تا حالا شما هم اصطلاح مرینیت کردن رو از زبان آشپزا شنیده باشید و خیلی هم براتون جالب باشه که مرینیت کردن چیه که اینقدر برای آشپزا مهمه و خیلی سفارش میکنن که حتما قبل از پخت مرغ و گوشت و ماهی یا حتی سبزیجات اونو مرینیت کنید به زبان ساده بخوام براتون بگم مرینیت کردن یعنی مزه دار کرده ماده اصلی غذا قبل از پخت طوری که طعم اون رو بر نگردونه و فقط خوشمزه ترش کنه!


مرینیت لیمویی:(نیاز به نیم ساعت خواباندن)

مواد لازم برای این روش(2عدد لیموترش، روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری،1/2 قاشق چایخوری آویشن خشک شده.)
مرینیت سس سویا:(نیاز به نیم ساعت خواباندن)**
**مواد لازم برای این روش:1/4 فنجان روغن زیتون،3 قاشق غذاخوری سس سویا،2 حبه سیر، ریز خرد شده،1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه.
برای لعاب هنگام پخت(سس روی ماهی)2 قاشق غذاخوری عسل،1 قاشق چایخوری سس سویا،روغن زیتون به میزان لازم.


مرینیت کردن ماهی(مزه دار کردن قبل از پخت)

سس گوجه ای:

(نیاز به 1 ساعت تا 24ساعت خواباندن)
مواد لازم برای این روش:85گرم شکر،120 گرم نمک8 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی،1 قاشق چایخوری فلفل سفید.
برای لعاب هنگام پخت:3 قاشق غذاخوری خردل،1 قاشق چایخوری شکر،1 قاشق چایخوری سرکه،نمک به میزان لازم،فلفل سفید به میزان لازم،6 قاشق غذاخوری روغن کانولا یا روغن کلزا.


برای مرینیت کردن با لیمو:
ابتدا ظرفی غیر فلزی را انتخاب کرده و اب لیمو را داخل آن بریزید:

READ
طرزتهیه آش آبلیمو
مرینیت کردن ماهی(مزه دار کردن قبل از پخت)


روغن زیتون را اضافه کرده و هم بزنید.

مرینیت کردن ماهی(مزه دار کردن قبل از پخت)


آویشن را نیز بیفزایید و مواد را داخل ظرف مسطح بریزید.

مرینیت کردن ماهی(مزه دار کردن قبل از پخت)


ماهی را شسته و خوب خشک کنید.

مرینیت کردن ماهی(مزه دار کردن قبل از پخت)


ماهی را از طرف گوشت داخل مواد قرار داده و ظرف را بپوشانید.

مرینیت کردن ماهی(مزه دار کردن قبل از پخت)


مرینیت کردن ماهی(مزه دار کردن قبل از پخت)


بعد از نیم ساعت تا 2ساعت آن را خارج کرده و داخل فویل قرار داده و داخل فر بپزید یا داخل آبکش خشک کرده و درون روغن سرخ کنید.

مرینیت کردن ماهی(مزه دار کردن قبل از پخت)


در باقی موارد ماهی را با پوست داخل نایلون قرار داده و مواد را بعد از خرد کردن و مخلوط کردن به آن اضافه کنید.

مرینیت کردن ماهی(مزه دار کردن قبل از پخت)


یک جسم سنگین را روی ماهی قرار دهید.

مرینیت کردن ماهی(مزه دار کردن قبل از پخت)


سپس آن را به یخچال منتقل کنید.

مرینیت کردن ماهی(مزه دار کردن قبل از پخت)


در مواردی که سس لعاب وجود دارد بعد از استراحت کردن ماهی سس را روی آن ریخته و بعد آن را خارج کرده سرخ کنید یا کباب کنید یا داخل فویل و فر قرار دهید.یا بعد از پخته شدن کامل روی ماهی ریخته و چند دقیقه روی حرارت قرار دهید تا ماهی کاملا مزه دار شود.

مرینیت کردن ماهی(مزه دار کردن قبل از پخت)


مرینیت کردن ماهی(مزه دار کردن قبل از پخت)

نکات:

1)این مقادیر برای نیم کیلو ماهی با پوست و استخوان است.
2)بهترین کار برای از بین بردن بوی بد ماهی خواباندن آن در شیر سرد است آن هم برای 1ساعت شاید به نظر شما این کار بوی بد را تشدید کند ولی بهترین روش برای از بین بردن بوی بد و ترد شدن ماهی استفاده از شیر است.
3)میتوانید به همه موارد بالا زعفران را اضافه کنید.
4)بهتر است بعد از مزه دار شدن ماهی پوست آن را جدا کنید البته حتما قبل از آن پوست یک طرف را بکنید تا مواد وارد گوشت شوند.
5)به هیچ وجه از مواد مرینیت برای پخت ماهی استفاده نکنید.
6)ماهی را هنگام مرینیت شدن حتما در یخچال قرار دهید.
7)اضافه کردن شوید و جعفری ماهی را خوشمزه تر میکند.
نوش جان

READ
طرز تهیه ژله با تزئین پودینگ /دسر
منبع :سوران

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *