طرزتهیه شیرینی توری بادامی مخصو ص عید
مواد لازم: پودر بادام 60 گرم کره 50 گرم شکر 110 گرم آرد 3 قاشق سوپخوری خامه 2 قاشق سوپخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری روش تهیه : کره رو روی حرارت آب کنید, بلافاصله شکر, خامه و وانیل رو اضافه کنید و همه مواد رو مخلوط کنید. بعد پودر بادام و آرد رو اضافه
مواد لازم:
پودر بادام 60 گرم
کره 50 گرم
شکر 110 گرم
آرد 3 قاشق سوپخوری
خامه 2 قاشق سوپخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
روش تهیه :
کره رو روی حرارت آب کنید, بلافاصله شکر, خامه و وانیل رو اضافه کنید و همه مواد رو مخلوط کنید. بعد پودر بادام و آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شیرینی یکدست بشه.
حالا از مواد به اندازه 1 قاشق چایخوری بردارید و به فاصله توی سینی که کف اون کاغذ روغنی انداختید, بذارید و سینی رو در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای190۰ درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت حدود ۵ دقیقه بذارید تا شیرینی طلایی بشه. بعد اجازه بدید تا کاملا توی سینی خنک بشه و بعد اونا رو جدا کنید.
نکات
– اگر کره شما خوش عطر باشه, خیلی در کیفیت شیرینی شما تاثیر داره!
– بادام باید پوست کنده باشه, یعنی بادام رو در آب جوش قرار بدید و بعد از 1 ساعت پوست قهوه ای روی اون رو بکنید. بادام پوست کنده باید 60 گرم باشه.
– این شیرینی کاملا توی سینی پهن میشه و اگر فاصله بین اونا حداقل 6 تا 7 سانتی متر نباشه, به هم میچسبن. و حتما باید کاغذ کف سینی باشه
منبع :شرح آشپزی های من
برچسب ها :آموزش شیرینی توری بادامی مخصو ص عید ، آموزش شیرینی مخصوص عید ، روش تهیه شیرینی توری بادامی مخصو ص عید ، شیرینی ، شیرینی توری بادامی مخصو ص عید ، طرزتهیه شیرینی توری بادامی مخصو ص عید ، گل بانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0