کد خبر : 12711
تاریخ انتشار : دوشنبه 20 بهمن 1393 - 8:09

طرزتهیه شیرینی توری بادامی مخصو ص عید

طرزتهیه شیرینی توری بادامی مخصو ص عید

مواد لازم: پودر بادام 60 گرم کره 50 گرم شکر 110 گرم آرد 3 قاشق سوپخوری خامه 2 قاشق سوپخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری روش تهیه : کره رو روی حرارت آب کنید, بلافاصله شکر, خامه و وانیل رو اضافه کنید و همه مواد رو مخلوط کنید. بعد پودر بادام و آرد رو اضافه

شيريني بادامي توري

مواد لازم:

پودر بادام 60 گرم
کره 50 گرم
شکر 110 گرم

آرد 3 قاشق سوپخوری
خامه 2 قاشق سوپخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

روش تهیه :

کره رو روی حرارت آب کنید, بلافاصله شکر, خامه و وانیل رو اضافه کنید و همه مواد رو مخلوط کنید. بعد پودر بادام و آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شیرینی یکدست بشه.
حالا از مواد به اندازه 1 قاشق چایخوری بردارید و به فاصله توی سینی که کف اون کاغذ روغنی انداختید, بذارید و سینی رو در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای190۰ درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت حدود ۵ دقیقه بذارید تا شیرینی طلایی بشه. بعد اجازه بدید تا کاملا توی سینی خنک بشه و بعد اونا رو جدا کنید.

نکات

– اگر کره شما خوش عطر باشه, خیلی در کیفیت شیرینی شما تاثیر داره!
– بادام باید پوست کنده باشه, یعنی بادام رو در آب جوش قرار بدید و بعد از 1 ساعت پوست قهوه ای روی اون رو بکنید. بادام پوست کنده باید 60 گرم باشه.

– این شیرینی کاملا توی سینی پهن میشه و اگر فاصله بین اونا حداقل 6 تا 7 سانتی متر نباشه, به هم میچسبن. و حتما باید کاغذ کف سینی باشه 

منبع :شرح آشپزی های من

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *