کد خبر : 12683
تاریخ انتشار : یکشنبه 19 بهمن 1393 - 6:22

طرز تهیه ترشی خرما

طرز تهیه ترشی خرما

طرز تهیه ترشی خرما   مواد لازم برای ترشی خرما:   خرما : ۱۰۰۰ گرم نمک : قدری سماق : ۵۰۰ گرم آب تمر : ۵۰۰ گرم آب لیموترش : ۱ فنجان سیر : ۲ عدد ادویه : ۴ قاشق مربا خوری دارچین : ۲ قاشق مربا خوری فلفل : ۲ قاشق مربا خوری این

خرما

طرز تهیه ترشی خرما

 

مواد لازم برای ترشی خرما:

 

خرما : ۱۰۰۰ گرم

نمک : قدری

سماق : ۵۰۰ گرم

آب تمر : ۵۰۰ گرم

آب لیموترش : ۱ فنجان

سیر : ۲ عدد

ادویه : ۴ قاشق مربا خوری

دارچین : ۲ قاشق مربا خوری

فلفل : ۲ قاشق مربا خوری

این ترشی بدون سرکه تهیه می‌شود و بسیار مطلوب می‌باشد و برای اشخاصی که نسبت به سرکه حساسیت دارند بیشتر قابل استفاده است.

سماق را دو سه لیوان آب خیس می‌کنیم و می‌گذاریم رسوب کند و آب آن ترش شود. تمبر هندی را نیز در یکی دو لیوان آب خیس می‌کنیم (حدود ۲۴ ساعت باید بماند) تا آب تمبر نیز ترش شود آب سماق و آب تمبر را صاف می‌کنیم و با آب لیمو مخلوط می‌سازیم چند جوش می‌دهیم بعد خرما را از چرخ رد می‌کنیم و با آب سماق و تمبر و آبلیموی جوشیده مخلوط می‌کنیم. برای اینکه خرما کاملاً حل شود ممکن است این مخلوط را یکی دو جوش بدهیم بعد با ادویه مخلوط می‌سازیم و در صورتی‌که بخواهیم سیر مصرف کنیم سیر را با کمی آب لیمو چند جوش می‌دهیم، بعد نرم می‌کوبیم و با ترشی مخلوط می‌نمائیم.

منبع:شیلی ناز

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *