طرزتهیه ترشی به
مواد لازم به یک کیلوگرم سرکه ترجیحا سرکه سیب یک لیتر نمک به ترشی طرز تهیه بهها را شسته و خلال کرده و تخم و قسمت سفت وسط به را در آورید.روى دستمال بگذارید تا کمى نمشان گرفته شود، یک ساعت کافی است.سپس توى شیشه ریخته و کمى نمک را با سرکه ( من از
مواد لازم
-
به یک کیلوگرم
-
سرکه ترجیحا سرکه سیب یک لیتر
-
نمک
به ترشی
طرز تهیه
بهها را شسته و خلال کرده و تخم و قسمت سفت وسط به را در آورید.روى دستمال بگذارید تا کمى نمشان گرفته شود، یک ساعت کافی است.سپس توى شیشه ریخته و کمى نمک را با سرکه ( من از سرکه سیب استفاده میکنم ) مخلوط و روى بهها بریزید.
درب شیشه را محکم بسته و بگذارید 14 روز ترشی عمل بیاید.
ترشى به نیاز به ادویه و یا سبزى معطر ندارد چون خود به عطر خوبى دارد و ترشىاش بسیار خوش طعم است.
منبع :آشپزی
برچسب ها :آموزش به ترشی ، آموزش ترشی به ، به ترشی ، ترشی به ، ترشی فصل ، ترشیجات ، درست کردن ترشی به ، روش تهیه ترشی به ، طرزتهیه به ترشی ، طرزتهیه ترشی به ، گل بانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0