کد خبر : 12662
تاریخ انتشار : جمعه 17 بهمن 1393 - 16:22

طرز تهیه سویچه میگو

طرز تهیه سویچه میگو

سویچه میگو یک پیش غذای خوشمزه و مغذی است سویچه میگو یک غذای دریایی مکزیکی است سویچه میگو را با چیپس میل کنید. مـواد لازم آشپزی     2 لیتر آب     1/4 فنجان نمک     400 گرم میگو خام پوست کنده     آب 2 عدد لیمو     آب 2 عدد پرتقال     1 فنجان خیار

سویچه میگو یک پیش غذای خوشمزه و مغذی است سویچه میگو یک غذای دریایی مکزیکی است سویچه میگو را با چیپس میل کنید.

مـواد لازم آشپزی

  •     2 لیتر آب
  •     1/4 فنجان نمک
  •     400 گرم میگو خام پوست کنده
  •     آب 2 عدد لیمو
  •     آب 2 عدد پرتقال
  •     1 فنجان خیار پوست کنده خرد شده
  •     1 فنجان کرفس خرد شده
  •     1 فنجان گوجه فرنگی خرد شده
  •     1 عدد آواکادو خرد شده
  •     1 قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده
  •     1/4 فنجان روغن زیتون
  •     1/4 قاشق چای خوری نمک

 

دستور آشپزی سویچه میگو

دستور پخت

برای تهیه سویچه میگو ceviche ابتدا آب و 1/4 فنجان نمک را در یک دیگچه بزرگ بریزید و روی حرارت بالا آب را بجوشانید. پس از جوشیدن آب میگو را اضافه کرده و حرارت را کم کنید که میگو به مدت 3 دقیقه بپزد. سپس میگو را در آبکش ریخته تا آب آن برود و بمدت حدود 10 دقیقه بگذارید تا سرد شود.

میگو پخته شده را به قطعات کوچک خرد کنید و در یک کاسه بریزید​​. خیار را پوست کنده و خرد کنید، آب لیمو و آب پرتقال را بگیرید، ساقه کرفس را به قطعات کوچک خرد کنید و به کاسه میگو اضافه کنید. کاسه میگو و مخلوط کرفس و خیار را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.

آواکادو، گوجه فرنگی و گشنیز را خرد کنید و با روغن زیتون و 1/4 قاشق چای خوری نمک به مخلوط سویچه میگو اضافه کنید و نیم ساعت در دمای اتاق بگذارید. سویچه میگو آماده است با چیپس سرو کنید نوش جان.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *