طرزتهیه كوكی بلوط شیرینی مخصوص عید
مواد لازم: آرد: 425 گرم پودر شكر: 140 گرم زرده تخممرغ: يك عدد عرق بهار نارنج: چهار قاشق غذاخوري كره: 275 گرم پودر بلوط يا فندق: 50 گرم روش تهيه بيسكويت: . – تمامي مواد را داخل كاسهاي گود ميريزيم و همه را با هم ورز ميدهيم تا
مواد لازم:
- آرد: 425 گرم
- پودر شكر: 140 گرم
- زرده تخممرغ: يك عدد
- عرق بهار نارنج: چهار قاشق غذاخوري
- كره: 275 گرم
- پودر بلوط يا فندق: 50 گرم
روش تهيه بيسكويت: .
– تمامي مواد را داخل كاسهاي گود ميريزيم و همه را با هم ورز ميدهيم تا خمير يكدستي حاصل شود. فقط به اين نكته توجه ميكنيم كه بهتر است با چرخ خمير زن همزن اين كار را انجام دهيم، چون ورز دادن با دست باعث ميشود كه خمير روغن بيندازد. خمير را به قطر پنج ميليمتر پهن كرده با كاتر مورد نظر برش ميدهيم و داخل سيني فر كه از قبل چرب كردهايم، ميچينيم.
– مدت پخت: حدود 25دقيقه روي پنجره وسط فر
– دماي فر: 170 درجه
– براي تزئين از خمير مارسيپان استفاده ميكنيم و با قالبهاي سيليكوني مخصوص به آنها فرم ميدهيم. براي چسباندن مارسيپان به بيسكويت از مارمالاد زردآلو استفاده ميكنيم.
برچسب ها :آموزش شیرینی پزی ، آموزش كوكی بلوط شیرینی مخصوص عید ، دستورتهیه كوكی بلوط شیرینی مخصوص عید ، روش تهیه كوكی بلوط شیرینی مخصوص عید ، شیرینی ، شیرینی مخصوص عید ، طرزتهیه كوكی بلوط شیرینی مخصوص عید ، كوكی بلوط شیرینی مخصوص عید ، گل بانو ، هنرهای خانه
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.