طرز تهیه بستنی یخی شکلات و توت فرنگی
آماده سازی: 12 ساعت مواد اولیه : توت فرنگی 1 فنجان (حلقه شده) عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری (خالص) نمک 1/4 قاشق چایخوری شربت ذرت 1/4 فنجان شکر 1 فنجان پودر کاکائو 3/4 فنجان (شیرین نشده) شیر 3 فنجان (1 درصد چربی) شیر، شکر، پودر کاکائو، شربت ذرت و نمک را در یک روغن دان
آماده سازی: 12 ساعت
مواد اولیه :
توت فرنگی 1 فنجان (حلقه شده) |
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری (خالص) |
نمک 1/4 قاشق چایخوری |
شربت ذرت 1/4 فنجان |
شکر 1 فنجان |
پودر کاکائو 3/4 فنجان (شیرین نشده) |
شیر 3 فنجان (1 درصد چربی) |
شیر، شکر، پودر کاکائو، شربت ذرت و نمک را در یک روغن دان متوسط روی حرارت پایین مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر آب شود.
مخلوط را از روی شعله بردارید و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
قابلمه را داخل یک کاسه بزرگ آب و یخ قرار دهید تا دمای مخلوط به دمای اتاق برسد و خنک شود. مواظب باشید آب داخل قابلمه نریزد.
2 قاشق سوپخوری توت فرنگی داخل هر قالب بستنی یخی بریزید سپس روی آن مخلوط شیری را بریزید.
1 ساعت در فریزر قرار دهید سپس چوب بستنی را در آن فرو کنید سپس 24 ساعت دیگر در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
وقتی می خواستید بستنی را سرو کنید دور قالب آب گرم بگیرید تا بستنی از قالب جدا بشود.
منبع :سوران
برچسب ها :: دسر هندوانه ، آموزش انواع بستنی ، آموزش بستنی یخی شکلات و توت فرنگی ، بستنی یخی شکلات و توت فرنگی ، درست کردن بستنی یخی شکلات و توت فرنگی ، دستور تهیه بستنی یخی شکلات و توت فرنگی ، دسر ، روش تهیه بستنی یخی شکلات و توت فرنگی ، طرز تهیه بستنی یخی شکلات و توت فرنگی ، گل بانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0