طرز تهیه مافین انار/شیرینی ویژه شب یلدا

 مافین ها کیکهائی هستند که به صورت تک نفره سرو میشن، بزرگتر ازکاپ کیک هستند ، بافت برخی ازاونها ممکنه مثل نون باشه ، فرق دیگه ای که مافین با کاپ کیک داره اینه که مافین ها میتونن درانواع غیرغذائی هم تهیه بشن، هردوی اونها قابل تزئین کردن هستند.

 مافین اناری که مینویسم بسیار ساده و آسونه، یه دستور پایه ست که میتونید انواع مافینهای میوه ای رو با اون تهیه کنید، درضمن میتونید ازاین دستور برای درست کردن کیک میوه ای ساده هم استفاده کنید.

 

مواد لازم( برای تهیه ۹ عدد مافین )

تخم مرغ: ۳ عدد

آرد:۲ پیمانه

روغن مایع: نصف پیمانه

وانیل : مقداری

آب انار شیرین : یک پیمانه

شکر:یک پیمانه

بیکینگ پودر : ۲ قاشق مرباخوری

دانه انار: مقداری

طرزتهیه

تخم مرغ ها و وانیل رو بزنید تا کاملا کف کنه

شکر رو تدریجا بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مانند کرم بشه

 هم زن رو کناربزارید ، روغن وآب انارروافزوده مخلوط کنید ، بیکینگ پودر و آرد رو مخلوط کرده و سه بارالک کنید ، سپس تدریجا” به مواد افزوده و با قاشق مخلوط کنید

کپسولهای مافین رو تو ظرف بچینید ( من ارکپسولهای سفت استفاده کردم که نیازی به قالب ندارند) و حدود دوسوم حجم اونها رو ازمایع پرکنید ، چند دانه انار روی هرکدوم بریزید

READ
آموزش ساخت عروسك با بطري نوشابه

 مافینها رو به مدت ۴۰ دقیقه درفرگرم با حرات ۱۷۰ درجه سانتی گراد یا درماکرو ویو به مدت ۱۳ دقیقه با کلید ترکیبی ۳ بپزید

بعد از سرد شدن هرطور که مایل بودید تزئین کنید ، من ازخامه برای تزئین کیک زیاد خوشم نمیاد برای همین از کرم شانتی استفاده کردم

این مافین بافت بسیار نرمی داره

منبع :دادلی دوزلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post آموزش سالاد سیب زمینی به شکل هندوانه/سالاد
Next post روش تهیه مسقطی انار/دسر