کد خبر : 11548
تاریخ انتشار : چهارشنبه 28 آبان 1393 - 17:03

آموزش بافت جوراب ساق بلند /بافتنی

آموزش بافت جوراب ساق بلند /بافتنی

جوراب بافتنی ساق بلند جوراب بافتنی ساق بلند سایز : 35/37 – 38/40 – 41/43 طول پا : 22-24-27 سانتی متر وسایل لازم : کاموای سفید 150 گرم کاموای بژ کمرنگ 100 گرم میل جوراب بافی یا 5 میل سایز2 و نیم میلی متری الگو: الگوهای M1 و M2 را ببینید .الگو ها با بافت

جوراب بافتنی ساق بلند

جوراب بافتنی ساق بلند

جوراب بافتنی ساق بلند

سایز : 35/37 – 38/40 – 41/43

طول پا : 22-24-27 سانتی متر

وسایل لازم :

کاموای سفید 150 گرم

کاموای بژ کمرنگ 100 گرم

میل جوراب بافی یا 5 میل سایز2 و نیم میلی متری

الگو:
الگوهای M1 و M2 را ببینید .الگو ها با بافت تمام رچها زیر بافته میشوند.

روش کم کردن:
قبل از رسیدن به مارکر به این روش کم کنید : دو دانه با همزیر ببافید .

بعد از رسیدن به مارکر به این روش کم کنید : دو دانه با از حلقه پشتی زیر ببافید .

کم کردن در پاشنه:
رج 1 (=روی کار) : این رج را ببافید تا زمانی که 9-10-10 دانه باقی بماند. بقیه را دو دانه باهماز حلقه پشتی زیر ببافید .کار را برگردانید.

رج 2 (=پشت کار ): این رج را ببافید تا زمانی که 9-10-10 دانه باقی بماند. بقیه را دو دانه باهم از رو ببافید.

رج 3 (=روی کار ): این رج را ببافید تا زمانی که 8-9-9 دانه باقی بماند. بقیه را دو دانه باهم از حلقه پشتی زیر ببافید .کار را برگردانید.

رج 4 (= پشت کار ) : این رج را ببافید تا زمانی که 8-9-9 دانه باقی بماند. بقیه را دو دانهرو ببافید .کار را برگردانید.

کم کردن را به همین ترتیب با یک دانه متر از دفعه قبلی ادامه دهید تا زمانی که 14-14-16 دانه روی میل مانده باشد .

جوراب :
به صورت گرد  بافته میشود .

READ
آموزش بافت ژاکت جلوباز زنانه ربان دار

112-116-120 دانه روی میل با رنگ بژ  سر بندازید . 8 سانتی متر به صورت کشباف دوتا زیر دو تا رو ببافید .

کاموا را با رنگ سفید عوض کنید . یک رج زیر ببافید و همزمان 16-20-24 دانه با فواصل مساوی کم کنید = 96 دانه برای تمام سایز ها .با بافتن الگوی M1 ادامه دهید .

بعد از الگوی M1  کار تقریبا 24 سانتی متر شده است.

1 رج زیر با کاموای سفید یخی ببافید و همزمان 8 دانه با فواصل مساوی کم کنید = 88 دانه .در ابتدای رج یک نشانگر وارد کنید (= وسط و پشت کار) الگوی M2  را ادامه دهید و 3 تکرار عمودی ببافید .حالا کار را با سفید یخی تمام کنید .همزمان وقتی کار به 26 سانت رسید در دو طرف نشانگر یک دانه کم کنید_ راهنمای کم کردندر بالا را بخوانید  _ کم کردن را هر 4-5-6 رج یکبارو برای 14-12-10 بار تکرار کنید =60-64-68  دانه روی میل(مراقب باشید الگوی M2 را در حین کم کردن وارونه نکنرده باشید ).

وقتی کار به اندازه ی 43-44-46 سانتی متر رسید 15-16-17 دانه را روی میل برای قسمت پاشنه نگهدارید و 30-32-34 دانه ی بعدی را روی نگهدارنده بندازید (= قسمت وسط و بالای پا) و 15-16-17 دانه ی آخر را روی میل برای قیمت پاشنه نگهدارید . 30-32-34 دانه ی مربوط به پاشنه را به اندازه ی  5-  5  و نیم  – 6 سانتی متر زیر ببافید – نشانگر بگذارید .حالا  دانه های قسمت پاشنه را کم کنید _ توضیحات بالا را ببینید .

بعد از کم کردن دانه های پاشنه 13-14-16 دانه از هر سمت پاشنه بالا بکشید و 30-32-34 دانه را از نگهدارنده به روی میل برگردانید = 70-74-82 دانه.یک نشانگر در دو سمت 30-32-34 دانه س مربوط به بالای پا قرار دهید .بافت را به صورت زیر ادامه دهید .همزمان در هر سمت به این ترتیب دانه کم کنید : دو دانه مانده به نشانگر اول را با هم از حلقه پشتی زیر ببافید و دو دانه ی بعد از نشانگر آخر را با هم زیر ببافید .کم کردن را 9-9-11 بار و هر یک رج در میان تکرار کنید =52-56-60 دانه.

READ
طرزتهیه ترشی به

بافت را ادامه دهید تا زمانی که به اندازه ی 18-19-22 سانتی متر از نشانگر قسمت پاشنه بافته باشید (= تقریبا 4-5-5 سانتی متر باقی مانده ) .یک نشانگر در هر سمت با 26-28-30 دانه بالای پا و زیر پا وارد کنید .

بافت زیر را ادامه دهید و همزمان در هر سمت هر دو  نشانگر به این ترتیب برای انگشتان دانه کم کنید : تا 3 دانه مانده به نشانگر ببافید/.بعد دو دانه با هم زیر ببافید/  دو دانه ی بعد را زیر ببافید (نشانگر بین این دو دانه می افتد ) /دو دانه ی بعد را از حلقه پشتی زیر ببافید .هر یک رج در میان کم کردن را برای 4-5-5 بار تکرار کنید .

سپس کم کردن را هر رج برای 7-7-8 بار تکرار کنید =8 دانه روی میل باقی مانده است .

نخ را ببرید و از دانه های باقیمانده رد کنید و بکشید و محکم کنید .

جوراب بافتنی ساق بلند - تصویر 1= سفید
جوراب بافتنی ساق بلند - تصویر 2= بژ کمرنگ

جوراب بافتنی ساق بلند - تصویر 3

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *