آموزش کیک مرکبات؛ خوش رنگ و پاییزی/شیرینی
این کیک کاملا پاییزی است. رنگ و شکل آن ترکیبی از رنگ های پاییز است. میوه های داخل آن نیز پاییزی هستند. • تعداد: 20 نفر • زمان تهیه: 30 دقیقه • زمان پخت: 45 دقیقه کیک مرکبات؛ خوش رنگ و پاییزی مواد لازم• 1 1/3 پیمانه شکر قهوه ای• نصف پیمانه کره آب شده•
این کیک کاملا پاییزی است. رنگ و شکل آن ترکیبی از رنگ های پاییز است. میوه های داخل آن نیز پاییزی هستند.
• تعداد: 20 نفر
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم• 1 1/3 پیمانه شکر قهوه ای• نصف پیمانه کره آب شده• ¼ پیمانه آب• 5 تا 6 عدد پرتقال یا گریپ فروت پوست کنده• دو پیمانه آرد کامل• دو قاشق چایخوری جوش شیرین• نصف قاشق چایخوری پودر هل • 4 عدد تخم مرغ• دو پیمانه شکر• یک پیمانه شیر• ¼ پیمانه کرهطرز تهیه1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط شکر قهوه ای، کره آب شده و آب را با هم مخلوط کنید. آنها را کف ظرف بپاشید. حلقه های میوه را روی آنها بچینید و کنار بگذارید. 2. در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر و پودر هل را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با همزن برقی و سرعت بالا به مدت 4 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود. شکر را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه دیگر هم بزنید تا پف کند. مخلوط آرد را اضافه کنید و با سرعت متوسط همزن بزنید. 3. در یک قابلمه کوچک، شیر و ¼ پیمانه کره آب شده را با هم مخلوط کنید. آنها را روی مواد بریزید و هم بزنید. سپس آنها را آرام روی حلقه های میوه بریزید. 4. 45 دقیقه آن را بپزید. پس از سرد شدن آن را برگردانید و شکر قهوه ای روی آن بپاشید. ارزش غذایی• کالری: 277 • چربی: 8 گرم• کلسترول: 56 میلی گرم• کربوهیدرات: 49 گرم• فیبر: 1 گرم• پروتئین: 3 گرم• سدیم: 134 میلی گرم• پتاسیم: 126 میلی گرم• کلسیم: 77 میلی گرم• آهن: 1 میلی گرم
برچسب ها :آشپزی ، آموزش کیک مرکبات؛ خوش رنگ و پاییزی ، انواع کیک ، پخت کیک ، پخت کیک مرکبات؛ خوش رنگ و پاییزی ، طرزتهیه کیک مرکبات؛ خوش رنگ و پاییزی ، کیک ، کیک پاییزی ، کیک مرکبات؛ خوش رنگ و پاییزی ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0